Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bestuur bereidt ALV voor

Nieuws

Geachte leden,

Zoals beloofd in de laatste Algemene Leden Vergadering (ALV) van 30 november 2017 wil ik jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen die zich momenteel afspelen binnen de Vereniging Orion. In de aankondiging is aangegeven dat er een informatieavond zal worden belegd. Om zo’n avond zinnig te kunnen invullen, moet er dan ook wel wat te informeren zijn.

Zoals jullie via aankondigingen hebt vernomen zitten de kwartiermakers volop in de informatieavonden om het gedachtegoed van de nieuwe structuur duidelijk te maken en om mensen te werven die hun steentje bij willen dragen.
Het lijkt mij dan ook verstandig deze avonden, welke in februari worden afgerond, eerst af te wachten en zodoende verder te kunnen bouwen aan een gedegen organisatie om deze te kunnen voorleggen aan de volgende ALV. Deze zal zo spoedig mogelijk na deze avonden worden georganiseerd.

Natuurlijk wil iedereen graag dat de zaken zo snel mogelijk geregeld zijn. Vergeet echter niet dat voor velen van ons geldt, dat wij er een gezin en een baan naast hebben. Er wordt door vele vrijwilligers hard gewerkt, maar wel in de (schaarse) vrije tijd.

Met vriendelijke groet,

Rudi de Munck
Interim-Voorzitter | Seesing Personeel | Orion
E: voorzitter@orionvolleybal.nl