Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
займ на карту онлайн
20171118_bk_ds1_weert_pass

Dames 1 redt zich in Groene Hel

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

IBM Client Innovation Center Benelux/Veracles DS1 – Seesing Personeel | Orion DS1: 3 – 1

Roken in de kleedkamer, verf spuiten in een andere, zwarte grond in de derde en de vierde kleedruimte zat overvol. De Glühwein stond in de hal en de pullen bier op de tribune. We groeiden ter plekke maar een paar ballen en betraden een lege heren kleedkamer. Wat moet je anders . . . ?

Salade eten met spinazie en veldsla, broodjes gezond met komkommer en paprika, voorlichtingen en analyses, wij waren klaar voor de wedstrijd.
Als je een lange rit hebt gehad kan het even duren voordat je in de wedstrijd kunt komen. Hier waren we op voorbereid en hielden er rekening mee. Met vier punten achterstand betraden we de eerste 20-punten-zone. Met een serveserie en een goed blok konden we de eerste set binnen slepen.
Toch een lekker gevoel als je dat redden kunt in de Groene Hel van Veracles.
Voor de rest van de wedstrijd hebben we gevochten voor wat we waard waren. Goede verdedigende acties, mooie en slimme aanvallen en grote blocks. Langzaam maar zeker spelen we onszelf terug de competitie in.

Door de uitslag (3-1 verlies) is het voor velen nog niet te zien, maar het niveau is er nog altijd. Veracles staat bovenaan. Alle sets (op de tweede na) gingen boven de 25 punten. Wij, dames van Orion uit Doetinchem, laten ons niet zomaar meer van het veld slaan. Elke tegenstander mag zich bergen. Het goede gevoel is op zijn retour.

Dinsdag 19 december mogen we de laatste (beker)wedstrijd van de eerste helft van het seizoen spelen, tegen de huidige landskampioen: Sliedrecht Sport Ds1. Om 20.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal. U bent er dan toch ook bij?

 

Wedstrijd:
Zaterdag 16 december 2017 in Groningen
IBM Client Innovation Center Benelux/Veracles DS1 – Seesing Personeel | Orion DS1
Uitslag: 3 – 1
Setstanden: 24-26, 25-18, 27-25, 26-24
Foto aanhef: Archieffoto Hans van Dijk