Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
займ на карту онлайн
20170923_hvd_ds1_utrecht_feestje_home

Dames 1: strijd tot op het bot

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

Prima Donna Kaas Huizen DS1 – Seesing Personeel | Orion DS1: 1 – 3

 

Door omstandigheden vertrokken we wat later dan normaal uit Doetinchem. Bij de sporthal troffen we Heren 1, dat zich aan het voorbereiden was voor een tripje naar Arnhem. Wíj zouden doorrijden naar Huizen. De bus volgeladen met 15 sporttassen, gepakt voor een dagje sauna: handdoek, water, slippers, schone en vooral droge kleding voor op de terugweg. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Deze dag zou echter geen dag worden van sauna-ontspanning, maar vol met wedstrijdspanning. Desalniettemin was de hitte er niet minder om. We hebben gevochten en gestreden. De jonge meiden van het dweilteam hebben bijzonder vaak het handdoekje over de vloer gehaald. En dan was het buiten maar 13 graden . . .

We hebben samen met PDK spectaculair volleybal laten zien. Harde slagen, diepe serves, goede verdediging en strijd tot op het bot. Zoals we Teun beloofd hadden deze week, zouden we dan ook met de meeste punten het veld verlaten. Natuurlijk zijn er nog verbeterpunten, maar we hebben ons de kaas niet van het brood laten eten. 3-1 Winst!

Zaterdag 14 oktober spelen we om 18.00 uur weer een thuiswedstrijd. VCN heeft alle wedstrijden tot op heden met 3-0 gewonnen. Met een beetje hulp van onze supporters hopen we daar wat verandering in aan te kunnen brengen. U bent er dan toch ook bij?

Wedstrijd:
Zaterdag 7 oktober 2017 in Huizen
Prima Donna Kaas Huizen DS1 – Seesing Personeel | Orion DS1
Uitslag: 1 – 3
Setstanden: 29-27, 22-25, 25-27, 13-25
Foto aanhef: Archieffoto Hans van Dijk