Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
займ на карту онлайн
20171118_bk_ds1_weert_fokkinga_heleen_home

Dames1: Geniet nooit met mate

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

Seesing Personeel | Orion DS1 – Nering Bögel VC Weert DS1: 3 – 1

We lopen de deur plat bij de fysio dit jaar. Het is bijna een ontmoetingsplek. De snoepjespot is zelfs afgeplakt met de tekst: ‘Niet voor Orion Dames 1’. Wij voelen ons absoluut niet aangesproken . . .

Dankzij Martin zijn de meesten van ons inzetbaar en kunnen spelen op massages en adrenaline. En aan adrenaline zeker geen gebrek.
Bekeren tegen VC Weert deed het bloed pompen. Bij het eerste punt was de toon al gezet. Snel spel, een deuk in de vloer, veel energie en onwijs veel kabaal. Dat waar we de laatste paar weken tegen aan liepen te hikken, viel nu allemaal op zijn plek.
Toch waren er momenten dat we niet volledig scherp waren. De setstanden geven minimale verschillen aan terwijl het eigenlijk niet nodig was. We speelden immers op onze trainingsserve. Het was genoeg, want Weert ging zonder bekerpunten naar huis.

20171118_bk_ds1_weert_pass

Onze courtcrew, die de ballen verzorgt rondom het veld, had een teamuitje. Ze mochten kiezen: zwemmen of Dames 1 helpen. Ze kozen voor het laatste. We voelden ons enorm vereerd en wat zijn wij trots op jullie. Dank voor jullie inzet, het was fantastisch.

Zaterdag 25 november spelen we weer een gewone competitie wedstrijd in ons eigen Home of Orion. Dit keer komt de tegenstander uit Houten. Taurus mag om 18.00 uur aantreden. U bent er dan toch ook bij?

 

Wedstrijd: Nationale Beker Dames 1/8 Finale
Zaterdag 18 november 2017 in ‘Home of Orion’
Seesing Personeel | Orion DS1 – Nering Bögel VC Weert DS1
Uitslag: 3 – 1
Setstanden: 25-19, 27-25, 20-25, 25-23
Foto’s: Hans van Dijk

Meer foto’s van deze wedstrijd

20171118_bk_ds1_weert_feestje