• Ubbink

Heren 2 heeft de titel voor het grijpen

Heren 1

Renswouw HS1 – Seesing Personeel | Orion HS2 0-4

Seesing Personeel | Orion Heren 2 heeft door een ietwat geflatteerde 4-0 overwinning een belangrijke stap gezet op de weg naar de titel..

Mede door wederom een maximale score en de tweede achtereenvolgende nederlaag van nummer 2 Woudenberg is het gat op de ranglijst maar liefst 9 punten en is zaterdag 14 april de mogelijkheid om via twee setwinsten het kampioenschap te grijpen in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Harambee.

Terug naar de wedstrijd tegen de sympathieke gastheren uit Renswoude: Renswouw ging fel uit de startblokken en overrompelde daarmee het team van Bjorn Proost in de beginfase van de eerste set. Gelukkig wist het team deze voorsprong te consolideren en om te buigen dan wel uit te bouwen naar een voorsprong. De laatste fase van de set kenmerkte zich door een fel spelend Renswouw en terwijl de Orion-diesel die duidelijk nog op gang moest komen. Daardoor werden de verschillen klein en de set in detail beslist.
Set 2 was de spreekwoordelijke beer los: Heren 2 etaleerde in deze set een prima niveau en speelde met veel passie en pressie. Deze werd ook beslist in het ruime voordeel van de bezoekers.
Set 3 en 4 waren weer identiek aan set 1: Renswouw dat zich onderscheidde door va-banque spel en een Orion dat zich daaraan probeerde te onttrekken door zaken goed te doen. Dat uitte zich met name in aaneen volgende series per team, waarbij in de beslissende fase Orion aan het langste eind trok, en daarmee een ferme basis legde voor het aankomende kampioenschap.

Zaterdag 14 april werken we dus toe naar het hoogtepunt van het seizoen. De voorbereidingen zijn dan ook al getroffen voor een prachtfeest. Voorafgaande  aan de wedstrijd zullen de kampioensteams JB1, JC1 en Heren 7 gehuldigd worden. Na de wedstrijd tegen Harambee kijken we natuurlijk uit naar de huldiging van de kampioen in de 2e divisie B, Orion Heren 2. Start wedstijd: 15:00 uur. Eenieder is van harte welkom!