• Ubbink

Heren 2 winnaar derby oosten

Nieuws

Seesing Personeel | Orion HS2 – BVC ’73 HS1: 4 – 0

Seesing Personeel | Orion Heren 2 werd de winnaar in de derby tegen het Barchemse BVC en pakte wederom de maximale score: 4 – 0.

De Orion Heren 2-selectie speelt momenteel met veel rust, variatie en een lage foutenlast. Dat kwam mede naar voren in de 1e, 3e en 4e set.
In set 2 rechtte het ervaren BVC, met maar liefst vier spelers aan oud-eredivisiemateriaal in de gelederen (Orion/Rivo), zich de rug en werd een slordige fase in de wedstrijd vanuit de Orion-reserves dan ook beslecht door leerzame volleybalmomenten op de setpunten. Echter ook hier waren de meeste kansen om het af te maken toegedeeld aan de Doetinchemse zijde.
Al met al kunnen we concluderen dat we wederom een prima pot hebben gespeeld tegen een degelijke tegenstander. Gezien de roots uit de oude Regio 7/Oost was het weer een weerzien met oude bekenden.

Met nog drie wedstrijden te gaan is het zaak om de lijn in niveau door te trekken. Er wacht immers nog een aantal confrontaties met achtereenvolgens Renswouw,  Harambee en VVH.  Hierin gaat duidelijk worden wie zich mag gaan kronen tot winnaar van de competitie.

Aankomend weekend is er de verdiende rust van het Paasweekend. Aangezien de Jongens B- en C-selecties aantreden in de eindronde NOJK  op zaterdag 31 maart zal ook hier de meeste aandacht naar uitgaan. We gaan dan onze aanwas bewonderen in het doen van een gooi naar het Nederlands kampioenschap in hun leeftijdscategorieën. Daarna gaat de focus weer richting competitie met op zaterdag 7 april de wedstrijd tegen Renswouw. Komt dat zien!

Uiteraard wensen we eenieder alvast prettige Paasdagen toe.