Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
займ на карту онлайн
20170915_rvg_ds1_team_home

Prima start Dames 1, maar auw . . .

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

SV Dynamo Apeldoorn DS1 – Seesing Personeel | Orion DS1: 3 – 2

Hier en daar zullen vast wat berichten u ter gehore zijn gekomen, dat medische redenen ervoor zorgen dat we voorlopig Eric Robbers als coach moeten missen. Gelukkig zijn meerdere trainers bereid gevonden ons te helpen.

De dinsdag is nog niet volledig voorzien, maar het enige waar echt hulp bij nodig hebben is de coaching van de wedstrijden. Dat was afgelopen week echter snel geregeld. Met wat hulp van de staf van Heren 1 stonden daar Redbad Strikwerda en Wijnand Geerdink langs de lijn.

En wat kwamen we hard uit de startblokken. De tweede monsterscore van het seizoen was met de eerste set meteen een feit: 25-8. Ook de tweede set liep lekker: 25-18.
Maar toen . . . gebeurde er iets. Wat dat ‘iets’ is, weten we na een nachtje slapen nog niet.
Het was in ieder geval een pijnlijk verlies en dat moet even verwerkt worden. We hebben weer een week om er aan te werken. Een week om te leren, een week om te oefenen, te testen en de puntjes op de i te krijgen.

Zaterdag 4 november spelen we tegen het andere Apeldoornse team. Deze keer mogen we in eigen huis aantreden tegen Alterno DS2. Om 19.00 uur vliegt de eerste bal over het net. U bent er toch ook bij om ons te steunen?

Wedstrijd:
Zaterdag 28 oktober in Apeldoorn
SV Dynamo Apeldoorn DS1 – Seesing Personeel | Orion DS1
Uitslag: 3 – 2
Setstanden:  8-25, 18-25, 25-16, 25-22, 25-18