Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
займ на карту онлайн
20171118_rvg_ds1_myrtax_shirtsponsor_home

Sponsoren moet je koesteren

Nieuws, Teamnieuws dames 1

Ingelijst shirt voor Myrtax

Sponsoren en vrijwilligers moet je koesteren, ze zorgen dat spelend Seesing Personeel | Orion de dingen kan doen die ze willen doen. Daarom zette de selectie van Dames 1 op 4 november graag directeur Edwin Brouwer van shirtsponsor Myrtax Bewindvoering in het zonnetje.

De dames wilden iets terug doen voor het driejarig contract dat met hulp van de Vriendenclub tot stand is gekomen.

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Alterno D 2 mocht Edwin Brouwer als herinnering een fraai ingelijst shirt met zijn merknaam in ontvangst nemen. Dat gebeurde na de ondertekening van de sponsorovereenkomst door Brouwer en penningmeester René Wiggers van de Stichting Vriendenclub Orion. Het shirt werd de Myrtax-directeur aangeboden door de speelsters Iris Reuling en Jaël Veenstra in aanwezigheid van nagenoeg de voltallige selectie van Dames 1.

Brouwer was zichtbaar verguld met deze blijk van waardering en knoopte daar alvast een voorzichtige toezegging aan vast. ,,Ik hoop dat Myrtax Bewindvoering samen met Dames 1 de top gaat halen. Als wij komende jaren blijven groeien, heeft dat een positieve uitwerking op de bijdrage van Myrtax aan de Vriendenclub.’’

20171118_rvg_ds1_myrtax_shirtsponsor_brouwer_wiggers
Edwin Brouwer (Links, Myrtax) en René Wiggers (Vriendenclub) schudden elkaar de hand na het ondertekenen van de sponsorovereenkomst.
Foto aanhef: Bente Veenstra (Links) en Iris Reulink overhandigen het ingelijste shirt aan Edwin Brouwer.
Tekst: Rob Lureman.
Foto’s: Robert van de Gevel.