• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Achterhoek Super Sunday Cup 5 maart

Nieuws

Op zondag 5 maart wordt in Home of Orion gestreden om de Achterhoek Super Sunday Cup. Het wordt een Super Sunday als alle Super Sundays, maar wel met een paar verschillen.

Op 5 maart zal er namelijk niet gespeeld worden door Dames 1 en Heren 1, maar door Meiden B1 en Jongens B1. Zij spelen dan op het centre court, met de regels van de eredivisie.
Dus dat betekent: 2 scheidsrechters, 2 lijnrechters, muziek en entertainment, en jawel, een heuse court crew. Die is wel heel bijzonder: de dames van Dames 1 zullen die rol op zich nemen voor de wedstrijd van MB1 en de heren van Heren 1 zullen dat doen bij de wedstrijd van JB1.
Verder hebben we bij beide wedstrijden een ‘maxi van de week’, die de eerste opslag mag verzorgen. Dat gebeurt door spelers, die in hun eigen wedstrijd nooit mogen serveren . . .
Er zal (in verband met de tijdsduur) gespeeld worden om twee gewonnen sets.
Om 14.30 beginnen de meiden met inspelen, de wedstrijd begint om 15.00 uur.
De jongens starten hun warming up om 16.00 uur en hun wedstrijd begint om 16.30.

De meiden en jongens hebben zelf gekozen tegen wie ze spelen.
De meiden komen uit tegen VCV MB1, die onder aanvoering van Nico Lovink, de uitnodiging entshousiast accepteerde.
De jongens kozen voor een selectieteam J15 van RTC Nijmegen. Ook daar werd de uitnodiging en het idee door trainer Robert Pleizier met enthousiasme ontvangen.

De hele middag zal verder in het teken staan van een goed doel, ook weer gekozen door de meiden en jongens zelf. Dat is geworden Make-A-Wish Nederland. Ook deze stichting heeft enthousiast gereageerd op onze actie en ons voorzien van de nodige promotiematerialen.

De entreeprijs van (minimaal) 1 euro zal volledig ten goede komen aan Make-A-Wish Nederland. Ook alle andere opbrengsten van die dag (er zal een verloting zijn en leuke weggeefacties) zullen in zijn geheel worden overgemaakt aan Make-A-Wish Nederland

20170208_logo_makeawish
Over Make-A-Wish Nederland

Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan.

Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make-A-Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst.
De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven,  scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de steun van donateurs en partners noodzakelijk om samen het verschil te maken. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

Een wens
Een liefste wens . . .  een droom die alleen in het hoofd en de fantasie van het kind bestaat wordt werkelijkheid. Een wens op maat met grote aandacht voor elk detail. Voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Zo gaat de herinnering aan de wens een leven lang mee.
Er zal onder de speelsters en spelers op 5 maart de wens leven om ooit ook op het hoogste podium te kunnen volleyballen. Met de Achterhoek Super Sunday Cup hopen we deze wens alvast een beetje voelbaar te maken. En hopelijk gaat de herinnering aan deze middag voor hen ook heel lang mee.

Dus zet het in je agenda: 5 maart Achterhoek Super Sunday Cup en kom je dochter/zoon, zus/broer, kleinkind, buurmeisje/buurjongen, neef/nicht, vriend/vriendin, trainingsmaatje, pupil, klasgenoot hartstochtelijk aanmoedigen.

#joinvolleybal