займ на карту онлайн

Dames 1 knallend kalenderjaar uit

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

Spaarnestad DS1 – Rabobank Orion Volleybal DS1: 1 – 3

Zaterdag 27 november speelden wij onze laatste competitiewedstrijd van dit jaar. We moesten helemaal afreizen naar de randstad. Eenmaal aangekomen in Haarlem, moesten we een goede parkeerplek vinden voor onze grote bus. De sporthal bleek namelijk op een parkeergarage te staan, zeker niet makkelijk te vinden.

Toen de bus geparkeerd stond, begon de zoektocht naar de sporthal midden in het centrum. Bij binnenkomst aten we wat en begonnen we met de voorbereidingen voor de wedstrijd. We moesten het helaas zonder Liza doen, ze voelde zich ontzettend slecht en had besloten om niet mee te gaan zaterdag. Saar en Daphne van Dames 2 gingen weer met ons mee om het team te versterken.

Niveau
In de eerste set hadden we veel moeite met de serve, vier rotaties lang achter elkaar fout. De rest van de set scoorden we veel punten en wonnen we de set met 18-25.
In de tweede set maakten we veel eigen fouten, we konden moeilijk ons eigen niveau laten zien. Spaarnestad kreeg ons onder controle en won de set hierdoor met 25-21.

De derde set begonnen we ook wat stroef. Maar door de preek van Jeroen in de time out lukte het ons om weer eigen punten te maken en deze af te sluiten met 21-25.
Met een setstand van 2-1 begonnen we met een goed gevoel aan de laatste set. We vierden elk punt met veel plezier en gingen met een goede flow de set door. Daphne en Saar kwamen aan het einde van de laatste set erin. Hierdoor wonnen we de laatste en winnende set met 16-25.

Sprintje
We gedroegen ons goed tijdens de wedstrijd en Jeroen zat relaxed aan de kant te coachen. Na de wedstrijd werd er een sprintje getrokken naar de douche; we hadden tenslotte maar tijd tot acht uur om de overwinning te vieren. Het was erg gezellig in het bruin café, waar meerdere teams aanwezig waren. Helaas ging de muziek uit om tien voor acht.

We besloten om onze eigen box aan te sluiten om de laatste tien minuten ons te vermaken en toen ook onze eigen box uit moest, hielden we a capella de sfeer erin totdat we er letterlijk uitgeveegd werden. Na de terugreis bleef het nog lang onrustig in Doetinchem.

We zijn erg blij met deze drie punten, waarmee we onze positie als middenmoter kunnen versterken. Helaas geen wedstrijden meer in 2021. We gaan op de zaterdag trainen en houden doordeweeks onze spieren warm door middel van krachttraining en om zoveel mogelijk in beweging te blijven.

 

Wedstrijd:
Zaterdag 27 november 2021 in de Beyneshal in Haarlem
Spaarnestad DS1 – Rabobank Orion Volleybal DS1
Uitslag: 1 – 3
Setstanden: 18-25, 25-21, 21-25, 18-25