• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Dames 1 verliest focus na vlotte start

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

Zaterdag 18 maart speelden we onze een na laatste wedstrijd van dit seizoen in Doetinchem. We namen het om 17:30 op tegen de dames van VollinGo. Zij werden gesteund door een grote groep trouwe supporters, die onder het genot van een biertje en toeters, de SaZa-hal op z’n kop zetten.

Hoe we de afgelopen wedstrijden hebben gespeeld, lieten we ook gelijk weer zien in de eerste set. Met een goede focus waren we bezig met ons eigen spel en konden we er voor zorgen dat de tegenstander goed onder druk werd gezet. We sloten daarom deze set af met 25-18.

Na deze fantastische eerste set hadden we moeite om deze focus vast te houden. Met een flinke achterstand in het begin van de set, werd het lastig om dit later weer recht te trekken. 16-25.

Ook in de derde set, was het lastig om punten te maken vanuit de aanval. Door veel eigen fouten en de serves drukken vanuit de kant van VollinGo, konden we ook deze set niet aan onze kant houden. 16-25.

De vierde en beslissende set was ook de servedruk hoog, hierdoor kwamen we moeilijk tot scoren. We hadden niet genoeg in huis om de wedstrijd tot een vijfsetter te maken: 17-25. Met een uiteindelijke stand van 1-3.
Maar koppen omhoog, want aankomende zaterdag 25 maart spelen we gewoon weer, en dan gaan we alles uit de kast halen om punten mee te nemen vanuit Amsterdam. Geen weekendplannen? Kom lekker kijken. We spelen om 17:45 tegen US Dames 1

 

Wedstrijd:
Zaterdag 18 maart in SaZa Topsporthal Doetinchem
Rensa Family Orion DS1 – VollinGo DS1
Uitslag: 1 – 3
Setstanden: 25-18, 16-25, 16-25, 17-25
Foto’s Martien Wassink

 

Meer foto’s van deze wedstrijd