займ на карту онлайн

Dames 1 pakt eerste punten van seizoen

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

Rabobank Orion Volleybal Doetinchem DS1 – ITC Groep/AVV Keistad DS1: 3 – 2

Na het verlies van vorige week waren we erop gebrand om de tweede wedstrijd van het seizoen te winnen. Tevens speelden we voor het eerst in een lange tijd weer een officiële thuiswedstrijd in onze SaZa Topsporthal en wilden we ons publiek natuurlijk vermaken met een leuke wedstrijd.

‘Waar voor hun geld’ hebben ze zeker gekregen, want na ruim twee uur en vijftien minuten, werd het laatste punt van de wedstrijd gescoord.

Dieseltjes, dat zijn we vaak in de beginperiode van de wedstrijd. Ondanks dat we samen hadden afgesproken om fel te beginnen, vielen we in ons oude patroon. Een trage start met veel service- en aanvalsfouten. Hierdoor nam Keistad snel de leiding in de eerste set. Op het einde van de set konden we een paar punten inlopen, echter was dit genoeg om de spanning terug te krijgen in de set. Eindstand 19-25.

De tweede set werden we wakker en ontstond er een echte wedstrijd. Ook konden we weer rekenen op onze Annie. Na het nuttigen van de nodige cocktails in Curaçao en Aruba tijdens haar huwelijksreis, miste ze ons toch wel heel erg en besloot afgelopen donderdag weer aan te sluiten bij de training.
In set twee gingen we beter serveren, scoorden we meer aanvalsballen en verdedigden we veel ballen van de grond. Dit betaalde zich uit in setwinst met 25-23. Set drie was een kopie van set twee, deze wisten we ook te winnen met 25-21.

Servicereeks
In de vierde set wisten we al snel een voorsprong te pakken en even leek het verzet van Keistad gebroken. Niets is wat het lijkt en Keistad bleef terugvechten. Dit resulteerde in 21-25 in het voordeel van Keistad.
Op naar de vijfde beslissende set. Deze set startten we uitsteken met een goede servicereeks van Bente. Deze voorsprong hebben we niet meer uit handen gegeven en op 14 -12 maakte Sterre het winnende punt. Hoppa de eerste punten van het seizoen zijn binnen. Het is jammer dat we één punt hebben laten liggen, maar we zijn blij met de winst en hopen deze lijn de komende weken door te zetten.

Volgende week spelen we om in Capelle aan den IJssel om 17:00 tegen VCN Dames 2.
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Tot dan!

Wedstrijd:
Zaterdag 25 september 2021 in de Topsporthal Doetinchem
Rabobank Orion Volleybal Doetinchem DS1 – ITC Groep/AVV Keistad DS1
Uitslag: 3 – 2
Setstanden: 19-25, 25-23, 25-21, 21-25, 15-12