займ на карту онлайн

Dames 1 terug uit Nijmegen met 0 punten

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

VoCASA DS1 – Rabobank Orion Volleybal Doetinchem DS1: 3 – 0

Na bijna een jaar lang(!) geen competitie te hebben gespeeld, reisden wij zaterdag met ons team af naar Nijmegen om weer een officiële wedstrijd te spelen.
Met twee  nieuwelingen is ons team, maar helaas ook twee afwezigen, startten wij om 17:00 in de VoCASA-hal met een selectie van tien spelers.

Het gevoel van een echte wedstrijd was meteen terug, met de aanwezigheid van trommels en publiek op de tribune was alles al snel weer zoals ‘normaal’. Helaas keerden wij terug naar Doetinchem met nul punten en een 3-0 verlies.

We begonnen de wedstrijd met een goed gevoel en een lekkere blokkering. We stonden al snel een aantal punten voor, maar door veel eigen servefouten en weinig oplossend vermogen lieten wij de tegenstander over ons heen lopen. Ondanks dat we halverwege de set een aantal punten in wisten te lopen, verloren we de eerste set met 25-20.

Afstemming
De tweede set keerden wij terug in de wedstrijd, door zelf veel druk te leggen en ons eigen spel te spelen. Met een aantal mooie omloopballen op mid was onze afstemming waar we in de voorbereiding hard aan hebben gewerkt, goed terug te zien. Tot aan het einde van de set was het spannend, maar met een 27-25 ging ook deze set naar de dames van VoCASA.

Tijdens de derde set konden we ons eigen spel van set 2 helaas niet vast houden. Na een serve serie van VoCASA  kwamen we al snel op een achterstand van 5 punten. Weer halverwege de set wisten wij een aantal punten in te lopen, maar genoeg voor een set winst en kans op de wedstrijd was het niet.

Even balen, maar volgende week is er weer een wedstrijd. We spelen in onze vertrouwde Topsporthal om 17:30 tegen AVV Keistad. Een nieuwe wedstrijd, een nieuwe kans. Tot volgende week.

 

Wedstrijd:
Zaterdag 18  september VoCASA-hal Nijmegen
VoCASA DS1 – Rabobank Orion Volleybal Doetinchem DS1
Uitslag: 3 – 0
Setstanden: 25-20, 27-25, 25-19