• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

De aanjagers Hans en John

Nieuws

Inbreng supporters is heel welkom

Wij vonden het eindelijk tijd worden om ons zelf voor te stellen. Verschillende mensen zullen ons gezicht al eens gezien hebben. Even voor de duidelijkheid: wij zijn John van der Kamp en Hans Hissink en verzorgen het publieksentertainment en musicmanagement (ja ja, wat een omschrijving) bij de thuiswedstrijden van Heren 1.

20160206_HvD_Speakers_Kamp_Hissink
Spreekstalmeesters Hans Hissink (links) en John van der Kamp zijn het roerend met elkaar eens.

Voorheen heette dat gewoon speaker, maar met de tijden veranderen ook de namen voor bepaalde functies. De bedoeling is om ook af en toe tijdens de thuiswedstrijden van Dames 1 te entertainen, maar door tijdgebrek is dit pas één keer gelukt.
Wij kennen elkaar van Optimaal FM, waar we beiden voetbalverslag geven in het amateurvoetbal. Daarnaast doen we nog veel meer dingen op mediagebied, maar daar zullen we jullie niet mee vermoeien.
Hoogtepunt in onze korte Seesing Personeel | Orion-carrière was toch wel de uitwedstrijd tegen Abiant Lycurgus. Wij waren daar om live verslag te doen van deze wedstrijd. Wat een beleving, wat een sfeer wat een wedstrijd en wat een topteam heeft daar de overwinning weg gesleept. Daarvoor hebben we graag de reis naar Groningen en weer terug naar Doetinchem willen maken.

Het is het eerste jaar dat wij dit doen. In het begin was het even zoeken. Gaandeweg het seizoen merken we dat het steeds beter gaat. Maar jullie kunnen ons helpen om het nóg beter te maken. Wij zijn zelf constant aan het zoeken naar muzieknummers en muziekfragmenten om de sfeer erin te brengen. Jullie inbreng is echter ook gewenst. Want jullie zitten als supporter op de tribune.
Zowel de supporters als ook de spelers die dit lezen nodigen wij uit om nummers en fragmenten aan te dragen, waar jullie door gemotiveerd worden. Schroom dus niet, wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Sportieve en muzikale groet,

John van der Kamp en Hans Hissink

Foto’s: Hans van Dijk

20160206_HvD_Speakers_ (3)