• Rabobank
 • Albrand
 • Rots tegelzetbedrijf
 • Netterden
 • Hawi
 • Gringo’s
 • Ubbink
 • Tieleman bouw
 • Rensa
 • New York Pizza
 • CAD2M
 • Rabobank 2
 • Gafco
 • Rabobank 3
займ на карту онлайн

De Buffel Bench Boys

Nieuws, Teamnieuws heren 3

Een nieuw seizoen betekent vaak ook, dat er nieuwe gezichten in elk team te vinden zijn. Een van deze nieuwe gezichten van Heren 3 van Orion en misschien wel de meest bijzondere ben ik: Pjotr, de muur rakende Ruurloër.

Na twee seizoenen in het zevende team van Orion maakte ik de overstap naar het derde. Dit is een grote stap en ik ontdekte opeens heel veel aspecten van het volleybal, die ik nooit eerder had gezien zoals: Achterhoeksokken en -mondkapjes, witte overhemden en concentratiecirkels.
Om deze stap gemakkelijker te maken vond ik gezelschap bij Beau en Henk. Met deze heren vormde ik op het  teamweekend al snel een band en besloten we onszelf de BBB te noemen dit staat voor ‘De Buffel Bench Boys’ dit sloeg op de hoeveelheid kilo’s die we tijdens een bench press boven onze borst weggeduwd kregen.
Maar al snel na de eerste uitwedstrijd kregen we de bijnamen Kwik, Kwek en Kwak door de hoeveelheid geluid die we wisten te produceren vanaf de achterbank. Hierdoor kwam de vraag ‘Maar wie is wie?’ bij iedereen in het hoofd. Ik zal hier voor het  eerst antwoord op deze dringende vraag geven, ik ben zelf Kwik en ben daarmee de leider van ons drietal dit komt door mijn grote mond (meestal wel buiten het veld).
Henk is Kwek de computertechneut en als ervaren gamer past dit perfect bij hem. Beau is Kwak, de sportieve. Na al zijn straf-push-ups bij de VEVA heeft hij geen grammetje vet meer over.
Ook in het veld heb ik een vrij uitgesproken karakter waarin een bal altijd harder moet. Ik zal nooit een bal hard genoeg geslagen hebben voor mijzelf, dit heeft nog weleens voor wat ballen die tegen de achterste muur aangeslagen worden gezorgd. Dit leverde mij in mijn eerste jaren bij Orion de nickname ‘Powerhouse’ op. Ik sla mijn ballen ook graag de diagonale hoek in of misschien kan ik gewoon niet rechtdoor slaan.

Pjotr Stadens
Heren 3