займ на карту онлайн

De Kleine Boetoe van Heren 3

Nieuws, Teamnieuws heren 3

Nou daar gaan we dan: deze  week ben ik aan de beurt om wat te vertellen over het prachtige Heren 3 en mezelf en dan zult u denken ‘Wie is ik?’

Ik ben Ties Buiting (aka Kleine Boetoe) ik ben 16 jaar oud en  ik woon in Doetinchem. En als u denkt: die achternaam komt  me bekend voor? Ja dat klopt, ik ben de zoon van . . .
Afijn, genoeg over de bekende achternaam. Ik zit nu een aantal maanden in het prachtige derde herenteam van Orion en er zijn mij bepaalde dingen opgevallen. Dit seizoen is mijn eerste seizoen dat Papa Boetoe niet mijn coach is en dat ik met gasten in het veld sta die bijna dubbel mijn leeftijd zijn. Wat mij ook opvalt is dat ik nu een coach/trainer/speler heb, die niet bij ieder punt wat te zeiken heeft.

Luie hond
Ook heb ik nu geleerd dat als je een bepaalde actie niet uitvoert dat kan resulteren in een harde kreet door hal met de woorden ‘Boetoe luie hond’ waarbij ik eerst dacht ‘Huh, is mijn vader in de hal?’ Nee blijkt het Gijs te zijn. Dus ja mensen, herenteams zijn compleet anders dan jeugdteams.

Nou ja, bij ons is dat verschil wat kleiner want een groot deel van onze (knappe) selectie is een kleuter of gedraagt zich als een kleuter waar ik trouwens niks op tegen heb. Wat mij nog meer verbaasde is dat mensen van 30 ook gewoon sociale media gebruiken. Zo regelt onze Kapitan (PP) elke week een prachtig wedstrijdverslag, dat u kunt lezen op het facebook- account van Heren 3, ik zou een kijkje nemen. Nu ik toch bij het sociale media-gedeelte ben: volg ook even ons Instagram-account.

Bij deze heb ik genoeg verteld. En hoop ik u snel op de tribune te zien.

Ties Buiting