• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Feestelijk seizoensslot Vriendenclub

Nieuws

Bloemen en dinerbonnen voor bijzondere prestaties

De Vriendenclub van Seesing Personeel | Orion kon zich zaterdag 8 april geen feestelijker afsluiting van de thuiswedstrijden in topsporthal Home of Orion wensen. Zowel Dames 1 en 2, Heren 1, 2 en 5 zetten hun beste beentjes voor en smaakten het zoet van de overwinning.

Het daarop volgende feestje kreeg extra glans door de wijze waarop een aantal vrienden in het zonnetje werd gezet. Ook sponsor Gringo’s liet zich niet onbetuigd, het Restaurant Cantina onthaalde spelers en vrienden op een overheerlijk hapjesbuffet. De jeugdige deejays Wiebe Hofs en Storm Woltering zorgden voor een passende muzikale omlijsting. Entertainer en Vriendenclub-bestuurslid René Wiggers nam niet alleen de huldigingsblijken voor zijn rekening, maar praatte ook de verschillende onderdelen aan elkaar.

20170408_lkn_vk_hs5_hoge_bavel_luuk_vdster_menno_st
V.l.n.r de uitblinkers van Heren 5 Menno van der Ster en Luuk Hoge Bavel,
toegesproken door René Wiggers.

Bloemen en dinerbonnen (van Gringo’s, Simons, HendriXen en De Cactus) waren er voor de pauze voor Luuk Hoge Bavel en Menno van der Ster van Heren 5, Simon Eelderink (Heren 2), talent uit eigen kweek Robin Jansen (Heren 2) en Eline van der Maas en afwezige assistent-trainer Wilhelm de Ruiter van het ‘bloed, zweet en tranenteam’ Dames 2, bankzitter Brechtje Wiggers (ook Dames 2) en kritisch columnist van de Tribune Talk Peter Paul Dijkman (Heren 2).
Na een intermezzo, waarin Dames 1 Ecare Apollo met 3-0 opzij zette, kreeg het feestprogramma een glansrijk vervolg met de huldiging van Maureen Reulink (de Benjamin, de kleinste, maar ook meest gedrevene van Dames 1) en pechvogel Marije van der Velde, die aan het begin van het seizoen ijzersterk debuteerde en vervolgens ernstig geblesseerd raakte.

20170408_lkn_vk_hs2_eelderink_simon_st   20170408_lkn_vk_hs2_jansen_robin_st
Simon Eelderink (links) en Robin Jansen.

Ook trainer Erik Robbers van Dames 1 en speelster Jaël Veenstra kregen veel lof toegezwaaid. Jaël dit keer voor haar inzet als coördinator van de Tribune-info. Erik hoopt dat de loftuitingen volgend seizoen een bekroning krijgen met de zo gewenste promotie naar de eredivisie. Speelsters van Dames 1 bedankten tot slot de diehards van de Vriendenclub (René Wiggers, Cor Dales, Jan Bosma en Hans Albers) met een spontane zoen en een lekkere fles wijn.

20170408_lkn_vk_ds2_wiggers_brechtje_st    20170408_lkn_vk_ds2_vdmaas_eline_st
Brechtje Wiggers (Links) en Eline van der Maas.

Verslag: Rob Lureman
Foto’s: Lambiek Knepflé

20170408_lkn_vk_vdvelde_marije_30pct
Ook bloemen voor pechvogel Marije van der Velde (Dames 1).