• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Grastoernooi en Orionfeest

Nieuws

Op zaterdag 10 juni a.s. is het weer zover: het ‘Orion Grastoernooi’. Een 4X4 grastoernooi voor Orionleden (vanaf B-jeugd), familie & vrienden. Aansluitend is er een gezellige BBQ + het Orionfeest.

Hieronder vind je alle informatie voor deze feestdag.

Grastoernooi
Voor het toernooi kun je je met een team van vier spelers inschrijven voor twee  niveaus: hoog of laag. Natuurlijk mag je team ook uit méér personen bestaan, maar we spelen 4X4.
Het inschrijfgeld voor het toernooi is € 5,- als je je met je team aanmeldt vóór 14 mei; daarna is het inschrijfgeld € 10,- per team. De uiterste inschrijfdatum is 1 juni 2023.

Het toernooi start om 12.00 uur en vindt plaats op de velden van Artemis, de handbalvereniging achter de Pétanquehal op Sportpark Zuid.

BBQ
Rond 17.00 uur steken we de barbecue aan. Voor € 12,50 kun je gezellig mee-eten. Drankjes bij het eten kun je bestellen aan de bar van de Pétanquehal. Let op: hier kun je alleen contant afrekenen.
Aanmelden voor de BBQ  is ook mogelijk tot uiterlijk 1 juni via de link/QR op de flyer hieronder.

Orionfeest
Ook dit jaar is er weer een swingend Orionfeest in de Pétanquehal op Sportpark Zuid. Voor € 25,- kun je je de hele avond uitleven op de dansvloer onder het genot van een frisje, wijntje of biertje. Het feest begint om 20.30 uur en om 00.30 uur draait de DJ zijn laatste nummer.
We gaan er natuurlijk vanuit dat je er de hele dag bij bent, maar je kunt je ook ‘los’ inschrijven voor de verschillende onderdelen op deze feestdag.

Uiterlijk 1 juni 2023 willen we graag weten óf en waaraan je deelneemt.
Na het scannen van de QR-code op de flyer hieronder kun je kiezen aan welke onderdelen je deelneemt.

Of klik hier voor het inschrijfformulier