займ на карту онлайн

Heren 3: ‘t wil wel eens niet lukken

Nieuws, Wedstrijdverslagen heren 3

Rabobank Orion Volleybal HS3 – SV Dynamo Apldoorn HS3: 0 – 4

Over deze  wedstrijd kunnen we kort zijn. Zoals De Kapitein naderhand nog uitlegde aan het arbitrale duo, dat wanneer je de 20 punten per set niet haalt, je eigenlijk niet hebt meegedaan. Kon er dus gesteld worden dat Heren 3 niet gespeeld had. Ondanks dat de Heren ogenschijnlijk weinig last leken te hebben van de rommelige voorbereiding, speelde dat geen parten.

Er kan wel gesteld worden dat het er deze zaterdag ff niet in zat. De felheid van een week eerder kon maar sporadisch gebracht worden maar bovenal moesten de Doetinchemse jongens simpelweg hun meerdere erkennen in de kwalitatief veel sterkere tegenstander.

Zoals het in vakjargon heet, was Dynamo simpelweg een maat(je) te groot. Enkel in set 3 kon het derde  Herenteam van ons aller Orion de gasten aan het begin van de set enigszins nerveus maken, maar ook dat werd in het middendeel van de set snel onschadelijk gemaakt door de Apeldoornse reserves der reserves (waarvan wij niet zo goed begrijpen dat ze de ranglijst niet aanvoeren). Tot overmaat van ramp probeerde Willy weer een schwalbe te maken, maar faalde hier opzichtig in door zichzelf daadwerkelijk weer te blesseren aan dezelfde knie als voorheen.

Zodoende eindigde de wedstrijd in een ‘0-4 kontje’ en weer een spelverdeler minder. Dat er dankzij ‘De broer’ een mooie 1080p60fps livestream was ingericht, mét special effects als tüüters en explosies én bezielend commentaar van Heren 4 deed hier helaas niets aan af.

Er kan gesteld worden dat het niveau dat geëtaleerd werd niet allemaal even best was, maar  was dit ook grotendeels de verdienste van de opponent. En ach, het kan verkeren dat het eens niet wil lukken, progressie is immers zelden een rechte lijn naar boven. Daarnaast was dit een mooie indicatie van de punten waarop wij als team nog te kort komen. Om met de woorden van Gustav te spreken.

Wedstrijd:
Zaterdag 20 november 2021 in SaZa Topsporthal
Rabobank Orion Volleybal HS3 – SV Dynamo Apldoorn HS3
Uitslag: 0 – 4
Setstanden: 18-25, 16-25, 17-25, 15-25