• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

JC1: puntverlies in half gespeelde wedstrijd

Wedstrijdverslag

Seesing Personeel | Orion JC1  –  VV Alterno JC1:  0 – 4

Met de zon nog niet eens boven de wolken kwam iedereen langzaam opdagen in de topsporthal Home of Orion voor de zesde wedstrijd van het seizoen. Nadat iedereen gearriveerd was, was het tijd om om te kleden.

Doordat we vorige week dezelfde tegenstander hadden, wisten we wat ons te doen stond. Door te bikkelen en te knokken kunnen we hier een goed resultaat halen. Maar voor ons is goed spel en een mooie pot genoeg.
Nadat het eerste fluitsignaal klonk, ging het meteen al mis. Doordat de slaapkorrels nog in de ogen zaten en de gaap maar steeds weer terug kwam, verloren we teleurstellend de eerste set met 5-25.
Door ook een dramatische tweede set 4-25, kon het zo niet meer verder. Tijd om elkaar eens flink wakker te schudden en ons klaar te stomen voor de derde set.
Klaar en wel voor de derde set was het zeker nog mogelijk om hier een goed resultaat te halen. Door een prachtig en verbazingwekkend spel gingen we er weer in geloven. Ook het publiek werd steeds enthousiaster en fanatieker.
Het was spannend tot de laatste punten, maar door een paar foute opslagen en ongelukkige dubbelfouten van ballen van een andere wedstrijd, trok uiteindelijk VV Alterno aan het langste eind. Door goed samenspel en veel plezier zijn de eerste twee sets al lang weer vergeten. De derde set eindigde uiteindelijk in 21-25.
Vol zelfvertrouwen en moed gingen we de vierde en laatste set in. De winst was ons dit keer voorbij gegaan maar een setje tegen de koploper is altijd leuk. Na leuke rally’s en strakke opslagen eindigde de laatste set helaas in 20-25.

Maar hé jongens, niet de kopjes laten hangen hé, maar wees trots op jezelf. De laatste tijd zijn wij zo enorm gegroeid. En dat met van die kleine of eigenlijk al hele grote mannen. Ook het publiek was vandaag weer fantastisch. We hopen dat wij nog vele van die leuke wedstrijden zullen meemaken met een prachtig en goed team. Op naar de volgende wedstrijd op zaterdag 5 november 14:00 tegen E.V.V. in Elburg.

 

Wedstrijd:
Zaterdag 29 oktober 2016 in Home of Orion
Seesing Personeel | Orion JC1  –  VV Alterno JC1
Uitslag 0 – 4
Setstanden: 5-25 , 4-25 , 21-25 , 20-25
Verslag: Bram Bruggink
Foto aanhef: Robert van de Gevel