займ на карту онлайн

Ledsdeal zorgt voor kleurrijk feest

Sponsornieuws

Vele soorten led-verlichte artikelen

Orion-sponsor Ledsdeal is een bedrijf dat zich richt op het aankleden van alle soorten feesten en evenementen, zowel in de zakelijke sfeer als in de particuliere sector.

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in led-verlichte artikelen zoals statafels, krukken, zuilen, bloembakken en ballen. De voorwerpen zijn in 16 verschillende kleuren in te stellen en zijn voorzien van oplaadbare batterijen. Daardoor kunnen de artikelen volledig draadloos functioneren en zijn die in te stellen met afstandsbediening.
Bezoekers van de Businessruimte, die Wenters Sports | Orion steeds heeft ingericht bij de thuiswedstrijden van Heren 1, hebben ongetwijfeld al kennis kunnen maken met deze feestelijke verlichting.
Voor ieder evenement de juiste sfeer! Ledsdeal statafels huren is bijzonder handig als men een feestje geeft en een grote groep met mensen verwacht. Wanneer men niet beschikt over een ruimte waar iedereen kan zitten, of juist als weinig zittende mensen verwacht worden, dan zijn de LED statafels van Ledsdeal een aanvulling voor de perfecte sfeer of ambiance.

20150212_SPO_Ledsdeal_Ballondeco Voor zakelijk gebruik zijn de 16 verschillende kleurinstellingen handig om de eigen huisstijlkleur in te stellen. Op deze manier sluit het feest nog beter aan bij een bedrijfsfeest. Tafel laten bestickeren met eigen logo? Dit behoort tot één van de mogelijkheden.
De Ledsdeal-producten zijn volledig opgeladen bij aflevering. Samen met de klant wordt bekeken of de producten naar behoren functioneren. Op deze manier kan men zorgeloos genieten van een geslaagde, verlichte avond.

Meer informatie: website www.ledsdeal.nl

Ledsdeal
Onstein 13
7006 JP Doetinchem
T: 06 10 22 41 53
E: info@ledsdeal.nl
20150212_Logo_Ledsdeal