займ на карту онлайн

Myrtax draagt Orion warm hart toe

Nieuws, Sponsornieuws

Edwin Brouwer en Anita Eenink dragen Orion warm hart toe

Een kleine zes jaar geleden raakte Myrtax Bewindvoering met directeur/eigenaar Edwin Brouwer en Anita Eenink betrokken bij Orion. In het nieuwe door Myrtax gesponsorde wedstrijdshirt boekte meisjes B1 met dochter Myrthe, diagonaal, in de toenmalige sporthal Rozengaarde een fraaie  4-0 overwinning tegen VVH Harderwijk.

Toeval of niet. De overstap  als shirtsponsor naar Dames 1 vorig seizoen kende  een valse start en  verliep door vele blessures wisselvallig. De slogan Myrtax en Dames 1 samen naar de top  kwam daardoor niet uit de verf. De start van dit seizoen biedt nieuwe mogelijkheden. Daaraan koesteren zowel Dames 1 als sponsor Myrtax Bewindvoering en Budgetbeheer zich .

Myrtax is een samentrekking van de voornamen Myrthe en Axel. Beide kinderen zijn net als hun pa sportief aangelegd en verdedigen de kleuren van Orion in Dames 3  en jongens B. Wat doet Myrtax in het dagelijks leven? Myrtax biedt hulp aan mensen die zelf niet in staat zijn om hun financiën te regelen. Dat varieert van ouderen met allerlei vormen van geheugenverlies tot middengroepen en jongeren met schulden en aanverwante problemen.

20171011_rob_myrtax_binnen_st_f9d
Edwin Brouwer.

Brouwer is trots op de transparante aanpak van hun bedrijf, dat  11 werknemers telt. Dankzij een koppeling met een softwareprogramma IBS, met super beveiligde inlogcodes, kan iedereen een helpende hand wordt geboden. ,,Dat betreft de hulpverzoeker zelf of bij dementerende ouderen, de familie op wie een beroep is gedaan.’’ Deze vorm van transparantie wordt  door de cliënten zeer gewaardeerd. ,,Je houdt controle over je schulden, over de sanering en over de budgetplanning.’’

Het gaat Myrtax Bewindvoering  en dochter Schuldhulpverlening Gelderland in het kantoor aan de Gezellenlaan 7 in Doetinchem voor de wind. Er is een nieuwe bedrijfstak aan toegevoegd: ‘Beweb Bewind Support’, administratie ondersteuning van andere bewindvoerders.

Edwin Brouwer, sinds 1996 inwoner van Doetinchem heeft zelf nooit in clubverband gevolleybald, voetbalde in zijn jeugd bij de Spartanen in  geboorteplaats Wognum (bij Hoorn), en was jaren KNVB-scheidsrechter. ,,Tot net onder de top van het amateurvoetbal.’’ Tegenwoordig is hij nog actief golfer. ,,Maar bijna elke sport heeft mijn belangstelling. Ik volg alles wat beweegt.’’

Edwin Brouwer en Anita Eenink dragen Orion een warm hart toe.  ,,Als het even kan, zijn wij er bij.Thuis of uit, dat maakt geen verschil,’’ zeggen beiden in koor.

 

Myrtax Bewindvoering Budgetbeheer
Postbus 822
7000 AV Doetinchem
T: 0314 200 121
E: info@myrtax.eu