займ на карту онлайн

Orion-Zwolle zo gepiept: 3 – 0

Nieuws, Wedstrijdverslagen heren 1

Seesing Personeel | Orion HS1 – Coniche Topvolleybal Zwolle HS1: 3 – 0

Na de midweekse wedstrijd in Bulgarije tegen Levski Sofia staat deze zaterdag het competitieduel tegen Zwolle op het programma. Gelukkig is het deze keer iets dichterbij.

Freek mag beginnen op de spelverdelerpositie, Tom Buijs mag dit keer aantreden als diagonaal, Erik en Pim als passer-loper, Twan en Maikel op het midden en Rob natuurlijk op zijn oude maar vertrouwde positie.

De eerste set winnen we met 25-21. We beseffen al gauw dat we iets te veel eigen fouten maken waardoor de tegenstander iets te dichtbij komt, dan dat we eigenlijk zouden willen. Genoeg reden om daar in de volgende set verandering in te brengen.

20171209_hvd_hs1_zwolle_9_11
Twan Wiltenburg (9) en Tom Buijs (11) zetten een blok neer.

In de tweede set weet Freek zijn aanvallers nog steeds goed te vinden en maken de aanvallers het goed af. Zwolle komt niet echt dichtbij en we winnen de set met 25-17.

In de derde set komt Dik in het veld voor Maikel en later in de wedstrijd mogen ook Stijn, Joris en Seain het veld betreden. We komen niet in de problemen en winnen ook deze set met 25-15 en dus een 3-0 zege op Coniche Topvolleybal Zwolle.

Wedstrijd:
Zaterdag 9 december 2017 in Home of Orion
Seesing Personeel | Orion HS1 – Coniche Topvolleybal Zwolle HS1
Uitslag: 3 – 0
Setstanden:
Verslag: Maikel van Zeist
Foto’s: Hans van Dijk

20171209_hvd_hs1_zwolle_heusinkveld_dik_zweeft
Dik Heusinkveld zweeft over het veld.

Meer foto’s van deze wedstrijd