займ на карту онлайн

Pescado wint Gringo’s VolleybalCup

Evenementen, Nieuws, Sponsornieuws

Voor het tweede jaar op een rij streed  het bedienend personeel van Gringo’s in de Doetinchemse Topsporthal, Home of Orion,  om de Gringo’s VolleybalCup.

De afvaardiging  van het bekende Doetinchemse  Gringo’s Restaurante Cantina was er op uitnodiging van de Vriendenclub Orion, die het volleybaluitje met Heren 2, Heren 3  (Gringo’s is kledingsponsor van beide teams) en Dames 2, op de maandagavondtraining organiseerde.
In mixed-teams, 4 volleyballers en 2 medewerkers van Gringo, streden Tortillas, Gringo’s Mesetas, Tapas Bandejas, Tramelanto, Los Extras, Postre Grande en Copa Gringo’s, met volle inzet en volleybalplezier als uitgangspunt om de winstkansen.

Pescade (Marieke Jansen, Gijs de Volder, Menno van der Ster, Iris Blok, Twan Smeitink, Jaap Löwenthal)  legde beslag op de eerste plaats. De overwinning werd na afloop tijdens een gezellige derde helft in het  restaurant aan de Grutstraat gevierd.
Trots namen Marieke Jansen (Gringo’s) en Jaap Löwenthal (Heren 3) als afgevaardigden van het winnende  Pescade de Gringo’s Volleybalcup 2017 in ontvangst.

20180228_gringo_wisselbokaal_30pct
Marieke Jansen en Jaap Löwenthal tonen trots de wisselbokaal.

De wisseltrofee werd overgenomen van Gringo’s Mesetas, winnaar van de eerste editie in 2016. Dit team bestond uit: Vita Saltarelli, Thijs Heebing (Gringo’s), Emma Buiting, Gijs Heusinkveld, Jaap Löwenthal en Peter Paul Dijkman.

Eindstand van de tweede editie om de Gringo’s VolleybalCup 2017: 1 Pescado,  2 Postre Grande, 3 Tramelanto, 4 Tape Bandejas,  5 Gringo’s Mesetas, 6 Tortillas, 7 Copa Gringo’s.

20180228_gringo_gringoteam_30pct
De afvaardiging van Gringo’s Restaurante Cantina.

20180228_logo_gringos_