займ на карту онлайн

Rabobank nieuwe hoofdsponsor Orion

Nieuws, Sponsornieuws

Officiële naam wordt ‘Rabobank Orion Volleybal’

We hebben het even zonder moeten doen, maar sinds zaterdag 8 december weten we dat Rabobank Graafschap vanaf 1 januari 2019 onze nieuwe hoofdsponsor wordt. ,,Een mooie impuls voor de vereniging en een naamsponsor waar we enorm blij mee zijn,’’ aldus Orion-voorzitter Jeroen Westdijk bij de officiële bekendmaking voorafgaand aan de wedstrijden van Dames 2 en Heren 2 in de SaZa Topsporthal.


Dit wordt het nieuwe logo.

Middenin de samenleving
Ook voor de Rabobank vormt de samenwerking met Orion een mooie stap. Manager Particulieren van Rabobank Graafschap Laura Stalp: ,,Orion is een grote vereniging met een prachtige historie en sportieve ambities. Een club die middenin de Doetinchemse samenleving staat, maar ook daarbuiten in de regio acteert. Een club die die bij ons past en waaraan wij onze naam graag verbinden.”
,,Met het sponsoren van Orion, volgen we bovendien de lijn van Rabobank Nederland,’’ zegt Judith Banning, adviseur marketing en communicatie van Rabobank Graafschap. ,,Zij zijn in maart 2018 een driejarig contract aangegaan met de Nevobo en sponsoren zowel de nationale heren- als damesselecties.’’

Maatschappelijke doelen
,,Daarnaast pakken we maatschappelijke doelen gezamenlijk op om de vitaliteit van Doetinchem te bevorderen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het opzetten van volleybalspeeltuinen. Dit wordt de aankomende periode samen met Orion verder uitgewerkt,’’ zegt Stalp.
Jeroen Westdijk benadrukt dat die doelstelling voor zowel de bank als de vereniging een belangrijke voorwaarde is binnen de samenwerking. ,,Ook voor ons geldt dat we onze maatschappelijke rol binnen Doetinchem willen pakken en waarmaken. En mede dankzij de actieve verenigingsondersteuning van de Rabobank worden wij daarbij als vereniging geholpen. Dat maakt deze samenwerking ook zo krachtig.’’


Rabobank-medewerkers Judith Banning (links) en Laura Stalp tonen het nieuwe shirt.

5 januari
Met ingang van 1 januari gaat de vereniging officieel verder onder de naam Rabobank Orion Volleybal. De eerste wedstrijden in 2019 worden op zaterdag 5 januari gespeeld tijdens de verschillende voorronden van het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap, waaraan verschillende jeugdselecties deelnemen. En in de Topsporthal in Doetinchem organiseert de vereniging het eerste Rabobank Orion Jeugdtoernooi.
Tijdens die toernooien acteren de jeugdleden voor het eerst in het vernieuwde clubtenue, voorzien van de naam van de nieuwe hoofdsponsor: Rabobank Graafschap.

Namens de Sponsorcommissie overhandigde Maarten Visser (Heren 2) de twee Rabobank-vertegenwoordigers een blauwdruk van de nieuwe speelshirts aan. Jeroen Westdijk bedankte de leden van de Sponsorcommissie voor de inzet en het vinden van de nieuwe hoofdsponsor.

Kleding
Om alle shirts te kunnen voorzien van het logo van de nieuwe hoofdsponsor, moeten de shirts na de laatste wedstrijd vóór de Kerstvakantie ingeleverd worden, zodat ze tijdens en na de feestdagen bedrukt kunnen worden. Binnenkort komt de Kledingcommissie met meer informatie richting alle teams over dit traject.