• Albrand
  • New York Pizza
  • Tieleman bouw
  • Rots tegelzetbedrijf
  • Rabobank 3
  • Rabobank
  • Gringo’s
  • Ubbink
  • Rabobank 2
  • Gafco
займ на карту онлайн

Sterre meteen door naar Topdivisie

Nieuws, Teamnieuws dames 1

Sterre Smeitink, met 18 lentes de benjamin van het team Dames 1, maakt maar liefst de sprong van de Derde divisie naar de Topdivisie. Daar gingen wel de nodige jaren voorbereiding bij DVO Hengelo Gld. aan vooraf. Vanaf haar zesde tot haar komst naar Orion speelt volleybal een rol in haar leven.

,,Afgelopen jaar heb ik meegedaan aan de talententrainingen bij Orion. Dat beviel zo goed, dat ik de overstap naar de Topdivisie vol vertrouwen tegemoet zie.’’ Of de tien uur die ze tot nu per week in volleybal stak, toereikend is, zal de tijd leren.
Sterre volgt aan de HAN de opleiding fysiotherapie. ,,Ik vind het leuk om met mensen te werken en ze te kunnen helpen met verschillende soorten klachten. Wat ben ik blij als ik hierin verbetering zie.’’ Naast studeren en volleyballen is er nog tijd voor een bijbaantje bij Markenheem, centra voor zorg en dienstverlening.
Corona heeft Sterre’s vakantie redelijk in de war geschopt. ,,Mijn examentripje met vriendinnen naar Lloret de Mar heb ik helaas moeten cancelen. Ook de vakantie met mijn ouders naar Italië viel in het water en is omgeboekt naar volgend jaar. Voordeel is wel dat ik door corona bijna een half jaar zomervakantie heb gehad. Dat heb ik nog nooit meegemaakt!’’
De tijd die Sterre in het weekend over heeft, besteedt ze aan uitstapjes. ,,Ik doe graag een drankje en dansje met mijn vriendinnen. Ook hou ik ervan om tussen al die activiteiten door lekker te relaxen op de bank en Netflix te kijken.’’