• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Recreanten

Recreanten Mix Oliebollen Toernooi

Op dinsdag 19 december 2023 heeft het Recreanten Mix Toernooi plaats gevonden. De wedstrijden werden gespeeld in de de kleine zaal van de SaZa Topsporthal. Het was reuze gezellig op dit Oliebollentoernooi.

 

Algemene informatie recreanten:

De recreanten van Rensa Family Orion bestaan uit drie dames- en twee  herenteams. Twee dames- en één herenteam doen mee aan de recreantencompetitie van de Nevobo. Uit deze teams zijn ook twee mixteams gevormd en deze mix 1 en 2 doen wel mee aan de competitie, maar trainen niet als team.

Bij de Nevobo-recreantencompetitie spelen we promotie/degradatie wedstrijden, dus speel je altijd op je eigen niveau. In poule A krijg je punten: nr. 1 krijgt 4 punten, nr. 2 krijgt 3 punten, nr. 3 krijgt 2 punten en nr. 4 degradeert en krijgt 1 punt.

Aan het eind van het seizoen is het team met de meeste punten kampioen en mag met de nummer 2 naar de regiokampioenschappen. Als er op de regiokampioenschappen alles wordt gewonnen, mag dat team naar de districtskampioenschappen. Is men hier ook de beste dan volgt er in september in Utrecht de NK recreatief volleybal (zie foto).


Staand vlnr: Martien Wassink,
Bianca te Booij, Nicole Elschot en Don Coers.
Onderste rij vlnr: George Kok, Annette Uittenbogaard  en Martine Merkx

Wil je geen competitie spelen maar éénmaal per week lekker ballen en plezier beleven aan het spelletje volleybal en genieten van de sociale contacten tijdens de laatste set in de kantine dan is hier ook alle ruimte voor.

Dames 1, 2 en 3 en Heren 2 trainen in de kleine zaal van de SaZa Topsporthal op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur. Heren 1 traint op woensdag in sporthal De Bongerd van 21.00 tot 10.30 uur.

Heb je interesse in het recreantenvolleybal mail naar dit e-mailadres om meer informatie.

Kleding

Voor vragen over kleding kunt U hier terecht

 

Foto’s: Martien Wassink