займ на карту онлайн

Over Orion

Rabobank Orion Volleybal Doetinchem is sinds september 1969 dé volleybalvereniging van Doetinchem. Wat ooit begon als een klein clubje enthousiastelingen voor de sport volleybal, is het nu uitgegroeid tot één van de grootste volleybalverenigingen van Nederland.

We kennen een splitsing tussen Stichting Orion Topvolleybal Doetinchem en Vereniging Orion Volleybal Doetinchem.
De stichting draagt de verantwoordelijkheid over Orion Heren 1. De vereniging is verantwoordelijk voor jeugd-, recreanten-, prestatie- en competitielijn. De vereniging werkt onder de naam Rabobank Orion Volleybal. De Stichting werkt onder de naam Active Living Orion. Met ruim 450 leden en bijna 50 teams, spelende van de eredivisie tot aan recreantenniveau, bedienen wij de gehele linie op elk gewenst spelniveau.

Rabobank Orion staat garant voor het uniek verenigingsgevoel. We spannen ons samen met een grote club vrijwilligers in om het mogelijk te maken om het beste uit elke individuele speler te halen. Daarnaast staat ‘de Achterhoekse gezelligheid’ ook hoog in het vaandel. Zonder spelplezier en gezelligheid is er geen vereniging. Ook hiervoor staat een team van vrijwilligers garant om zoveel mogelijk voor de leden te organiseren en het maximale spelplezier voor iedereen te laten gelden. Van jong tot oud.

Door de juiste professionele begeleiding op de verschillende prestatielijnen proberen wij het maximale resultaat uit onze spelers te halen en proberen we een mooie doorstroommogelijkheid te creëren voor onze leden.

Kortom een professionele vereniging waar spel, plezier, gezelligheid en prestaties centraal staan. #JoinOrion!