• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink
Title Image

Heren 2

 

Goede vooruitzichten voor Heren 2 in Topdivisie

Het volleybalseizoen 2023-2024 is begonnen. Achter de schermen wordt  nog hard gewerkt om de organisatie te laten rollen zoals het hoort. Dat er uitdagingen zijn is zonneklaar, maar dat neemt niet weg dat we met goede moed en een grotendeels intact gebleven Heren 2 het nieuwe seizoen in gaan.

De vooruitzichten zijn prima. Met een vierde plek in de eindstand van afgelopen seizoen lijkt er een goede basis te liggen voor mogelijk nieuw succes in het nieuwe seizoen. De praktijk zal leren of dat het geval is. Natuurlijk hangt een en ander af van de ontwikkelingen  bij de andere teams in de Topdivisie. We zijn zeer benieuwd. Het team en de begeleiding hebben in ieder geval de ambitie om te gaan voor een klinkend resultaat.

Vertrokken zijn: Koen Sanders (Talentteam Papendal), Dean Rots, Hans ten Dam (beiden gestopt), Jan Douwe Swijtink (Bovo) en Marc  Donker als trainer/coach. Ingestroomd  zijn drie spelers van Heren 3: Luuk Pasman, Ties Buiting en Sem Berendsen. Gelukkig kan Rensa Family Orion als een van de weinige clubs nog bogen op een opleiding en een aansluitend derde herenteam, dat uitkomt op een degelijk niveau (Tweede Divisie). Als kers op de taart sloot middenman Jesse Linneweever (Apollo 8, Borne) aan. Daarmee hebben we op mid  de aanvalsposities weer dubbel bezet.

De trainersstaf is deels vernieuwd. Zelf ben ik na twaalf jaar terug op het oude nest. Met Mats Bleeker, libero van Heren 1, teken ik voor de technische staf. Voor Mats is dit zijn debuut op dit niveau. Voor mij is het een kwestie van ‘thuiskomen’. In diverse rollen ben ik tussen 2009 en 2018 ondersteunend bij Heren 2 bezig geweest in trainende/managende en coachende rollen. Dat het niveau uiteindelijk is doorgegroeid naar Topdivisie geeft  mij het gevoel, dat we in de herenlijn iets moois hebben ontwikkeld in de loop der jaren. Ik denk dat ik voor de groep spreek als ik zeg ‘we hebben er enorm veel zin in’.

Marco Buiting
Trainer/coach

Selectie seizoen 2023-2024

1. Robin Jansen

25 jaar
1,72 m
Diagonaal

2. Ties Buiting

19 jaar
1,90 m
Passer/loper

3. Luuk Pasman

32 jaar
1,91 m
Midden

4. Maarten Visser

36 jaar
1,90 m
Midden

5. Jan Horstink

27 jaar
2,00 m
Diagonaal

6. Simon Eelderink

31 jaar
1,95 m
Midden

7. Hidde Huisman

27 jaar
1,84 m
Spelverdeler

8. Shalev Saada

31 jaar
1,97 m
Passer/Loper

9. Peter te Molder

31 jaar
1,96 m
Passer/Loper

10. Rik Reinders

23 jaar
1,85 m
Passer/Loper

11. Jesse Linneweever

26 jaar
1,86 m
Midden

12. Jens Reinders

21 jaar
1,82 m
Libero

13. Sem Berendsen

17 jaar
1,86 m
Spelverdeler

Staf en begeleiding

Marco Buiting

Trainer/coach

Mats Bleeker

Trainer

Wedstrijden en standen (Heren Topdivisie A)

Programma

DatumTijdThuisploeg Uitploeg

 

Uitslagen

DatumThuisploeg UitploegResultaat

 

Klik voor de Stand

Teamnieuws

Wedstrijdverslagen

Teamsponsoren

Heren 2 op sociale media

facebook-button