• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Sluit je aan bij WhatsApp community

Nieuws

 

De afgelopen maanden zijn wij binnen Rensa Family Orion druk bezig (geweest) met het verbeteren van onder andere de communicatie. 

Vanaf nu gaan wij binnen Rensa Family Orion werken met een WhatsApp community. Binnen de app ‘WhatsApp’ is er een functie om een community te starten. Dit is een grote groep met meerdere subgroepen om gesprekken in te voeren. In deze community kunnen alleen beheerders berichten plaatsen. Als lid kun je wel stemmen op een peiling of reageren met een emoji.

Rensa Family Orion heeft ervoor gekozen om te werken met een community omdat dit veel toegankelijker is. Bijna iedereen heeft tegenwoordig de app ‘WhatsApp’ op haar of zijn telefoon staan. Deze klik je makkelijk aan om te kijken of er nog berichten zijn. De mail wordt daarentegen minder vaak geopend. Door het gebruik van een community worden berichten, mededelingen en oproepen vanuit de vereniging sneller door iedereen gelezen.

Let op: De community is en wordt geen vervanger voor groepsapps die er binnen de teams zijn.

Groepen
De WhatsApp community is opgedeeld in meerdere groepen (Aankondigingen, Trainers, CMV,  Jeugd, Senioren en Algemeen). Zo blijft het overzichtelijk en ontvang je alleen berichten die voor jou zijn bedoeld. We gaan in de community verschillende dingen delen. Je kunt denken aan: oproepen, vragen, mededelingen, uitnodigingen, trainingsschema’s, zaalindelingen en andere informatie, etc.

Er zal via deze community met ingang van het nieuwe seizoen gecommuniceerd worden. We gaan meer en vaker communiceren dan we voorheen deden. Zo blijven jullie op de hoogte van wat er binnen de club speelt. Als je niet deelneemt aan de community, ga je veel nieuws missen. Bijvoorbeeld over de vakanties, oproepen voor nieuwe vrijwilligers of (wijzigingen in de) trainingsschema’s en meer.

Voor elk lid boven de 18 jaar is het daarom aan te raden om deel te nemen aan de community. Van elk lid onder de 18 adviseren we minimaal een ouder om deel te nemen aan de community. Uiteraard mogen dit er meer zijn. En als je nog geen 18 bent, maar wel een eigen telefoon hebt, kun je ook deelnemen aan de community om niets te missen!

Het is vanaf nu mogelijk om deel te nemen aan de community. Hoe je eenvoudig kunt deelnemen, staat in de handleiding, die is bijgevoegd. Het is mogelijk om deel te nemen via deze link.

Let op: Dit kan alleen via je mobiele telefoon. Niet via een computer of laptop.

Werkgroep Communicatie