• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Anne Smeitink ontvangt cheque ClubFund

Uncategorized

Anne Smeitink, volgend seizoen spelend in de Meisjes B1, heeft zaterdag 30 mei de ClubFund-cheque ter waarde van bijna 400 euro voor Rabobank Orion in ontvangst genomen. Uit handen van eigenaar Jan Markwat van PLUS Dichteren kreeg Anne bovendien een persoonlijke prijs, omdat ze binnen de vereniging de meeste actiepunten heeft gespaard.

Op de vraag hoeveel actiepunten ze heeft gespaard, antwoordt ze lachend: ,,Ik denk zo’n 700 punten. Maar daarbij heb ik wel veel hulp gehad van buren, familie en vrienden.’’ Met of zonder hulp: 700 punten is natuurlijk een geweldig aantal. Voor het maken van de foto’s werd een toepasselijk plekje gevonden: voor het schap met de kant-en-klare producten van verenigingssponsor Gringo’s.

Sparen voor FAN-artikelen
Tijdens de actieperiode, die in het voorjaar liep, kregen bezoekers van PLUS Dichteren bij besteding van € 10,- een actiezegel. Met die zegels kon gespaard worden voor persoonlijke FAN-artikelen met daarop de foto’s van Orionleden. Zoals broodtrommels, placemats, slippers, een rugzak of koffiemok.

Voor iedere actiezegel, die is gebruikt om deze FAN-artikelen te bestellen, ontvangt Rabobank Orion een kleine bijdrage. Mede dankzij de 700 punten van Anne, maar ook die van alle andere sparende leden, mogen we als vereniging dit mooie bedrag in ontvangst nemen. Het mag duidelijk zijn dat we Anne en alle andere spaarders enorm dankbaar zijn voor hun inzet. Echt geweldig!

Levering FAN-artikelen
Binnenkort wordt meer bekend over het moment en de wijze waarop de bestelde persoonlijke FAN-artikelen kunnen worden afgehaald of bij de bestellers worden bezorgd. De Sponsorcommissie houdt jullie daarvan op de hoogte.

 

Foto aanhef: Voor het maken van de foto’s was een mooi plekje in de PLUS-supermarkt uitgezocht: voor het koelschap met de kant-en-klare producten en gerechten van sponsor Gringo’s.

 


Natuurlijk werd Anne persoonlijk ook in het zonnetje gezet door Jan Markwat


Uit handen van eigenaar Jan Markwat van PLUS Dichteren nam Anne Smeitink de
cheque met de opbrengst van de ClubFund-actie in ontvangst.


Namens de Sponsorcommissie was Maarten Visser bij de overhandiging aanwezig.