• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Dames 1: Cadeautje van de Sint

Nieuws

Rabobank Orion Volleybal DS1 – OBEG Donitas DS1: 3 – 0

Het was een mooi weekend. De Sint is weer in het land en wij hebben ons eerste cadeautje al gekregen: een 3-0 winst op Donitas Dames 1. Hier hebben we wel iets voor moeten doen natuurlijk, maar toch, drie punten erbij.

Na de bedroevende uitwedstrijd tegen Utrecht een week eerder waren we het over één ding eens: dit moet anders. Op allerlei vlakken proberen we ons te verbeteren; zo hebben we ook onze voorbereiding onder de loep genomen. Meer focus, dat was de conclusie.
Na een goede training, een lekker bord bami en de juiste analyse (inclusief overhoring in de kleedkamer) stapten we inderdaad met meer focus het (ineens gedeeltelijk groene?) wedstrijdveld op.

Het werkte. We begonnen fel en sterk aan iedere set. In de tweede en derde set pakten we zelfs een voorsprong van 6-0. Hierdoor kwamen we niet tot nauwelijks in de problemen gedurende set.
Het was niet altijd mooi en spectaculair. Zoals trouwe supporter Dries benoemt: ‘Om er echt een wedstrijd van te maken heb je twee teams nodig en vanavond was het niveauverschil te groot hiervoor’. Vrij gemakkelijk bleven de drie punten in Doetinchem.

Volgende week zaterdag zijn wij vrij. De 30-e staan we weer op het volleybalveld om de strijd aan te gaan tegen Dros-Alterno DS 2. Weer in eigen huis om 18:00 uur, is dat niet leuk? Tot dan!

 

Wedstrijd:
Zaterdag 16 november in SaZa Topsporthal Doetinchem
Rabobank Orion Volleybal DS1 – OBEG Donitas DS1
Uitslag: 3 – 0
Setstanden: 25-19, 25-16, 25-23.
Foto’s: Hans van Dijk.
Foto aanhef: Jaël Veenstra zweeft boven het deels groene wedstrijdvak.


Iris Reulink gaat scoren.

Michelle van der Wens passeert het blok. 


Trainer/coach Marcel van Zuijlen evalueert. 

Meer foto’s van deze wedstrijd.