• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

En de SJEM-bokaal gaat naar . . .

Nieuws

Bij de afsluitende BBQ van de jongens- en herenlijn op vrijdag 22 juni was er uiteraard tijd ingeruimd voor het uitreiken van de, binnen de lijn, wel bekende SJEM-bokaal en de aanmoedigingsprijs.

Voor de goede orde: een SJEM in het volleybal staat voor het in je gelaat krijgen van een bal (bedoeld/onbedoeld). Uiteraard is het vaak een bespreekpunt en noviteit tijdens wedstrijden en trainingen.

Deze editie ging Heren 3-speler Luuk Pasman met de SJEM bokaal aan de haal. Als ‘ontvanger van een SJEM’ is hij natuurlijk als brildrager een graag geziene gast voor wat betreft target practice. Recentelijk heeft Luuk op het Hajraa buitentoernooi zijn snel opgebouwde reputatie in het afgelopen seizoen volledig waargemaakt door tijdens het bier halen een SJEM te scoren. Volgens de aanwezige jury zou er sprake zijn van match fixing, maarr dat werd volledig ontzenuwd na getuigenissen van spelers van onder andere Keistad.

De aanmoedigingsprijs voor de uitdeler van het seizoen ging naar Rik Timmers. Om eerlijk te zijn staat Rik niet bekend als regelmatige uitdeler, maar zijn bal in de laatste competitiewedstrijd tegen VVH liet een dermate diepe indruk achter, dat Rik meteen werd getransfereerd naar de Zeerovers van Compaen.
Naar verluidt staat de balafdruk nog steeds op het gelaat van de setter van VVH. Voor Rik en Compaen natuurlijk een forse opsteke. Ze kunnen nu dus een heuse Orion SJEM-bokaal bijzetten in de prijzenkast. Meteen een mooi moment om  het stof te verwijderen en een open plek te vullen voor een echte prijs.

Terugkomende op de barbecue: het bleef nog lang onrustig aan de Tarwedreef. Gijs en Diane: bedankt voor de gastvrijheid.

Foto aanhef: Rik (L) en Luuk (R) met de bokalen.