• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Grote Clubactie 2019 komt eraan

Nieuws

De Grote Clubactie 2019 komt eraan en ook Rabobank Orion doet weer mee. Vraag daarom nu alvast of jouw ouders, opa en oma, familie, vrienden en buren straks een of meer loten bij jou willen kopen. Zo voorkom je dat iemand anders jou straks voor is als de loten (vanaf zaterdag 14 september) officieel verkocht kunnen worden.

Op zaterdag 14 september 2019 starten we dus niet alleen met de viering van ons jubileumseizoen, ook de Grote Clubactie gaat die dag weer van start.
Een lot van de Grote Clubactie maakt van iedereen een winnaar. De koper maakt namelijk kans op supermooie prijzen en van ieder lot dat jij verkoopt, gaat 80 procent van de opbrengst naar Orion.

Een lot kost € 3,- dus ieder verkocht lot levert Orion € 2,40 op voor in de clubkas. Daarvan kunnen wij activiteiten voor onze leden organiseren of bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen. En daar profiteer jij als lid van.

Online verkooppagina
Jeugdleden ontvangen spoedig lotenboekjes waarmee ze op pad kunnen. Seniorenleden kunnen eveneens met een lotenboekje op pad, maar kunnen dit jaar ook online loten verkopen. Daarvoor ontvangt ieder lid een mail met daarin een link naar de persoonlijke online verkooppagina. Door deze pagina vervolgens via mail en sociale media te delen, kun je eenvoudig en snel veel potentiële kopers bereiken.

En jij als lotenverkoper maakt zelf natuurlijk ook kans op leuke prijzen. Zo winnen de twee best verkopende jeugdteams een cool teamuitje naar Skyzone en staat er voor het best verkopende seniorenteam – naast een mooie bidonkrat – ook een gezellig uitje klaar.

Alle reden dus om de verkoper in je naar boven te halen en loten te verkopen.
Want samen maken we Rabobank Orion!


Lis en Bine verkochten vorig seizoen individueel de meeste loten.


Van de deelnemende teams vorig seizoen verkocht Recreanten Mix de meeste loten.