• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Grote Clubactie levert ruim € 2.000 op

Nieuws

Rabobank Orion heeft groot verkooptalent in huis

Lis en Bine van Breemen en de spelers van het recreanten-mixteam blijken over de grootste verkooptalenten binnen Rabobank Orion Volleybal te beschikken. Afgelopen najaar verkochten zij individueel (Lis en Bine) en als team (mix recreanten) de meeste Grote Clubloten.

Deze actie was een groot succes voor Rabobank Orion Volleybal, want we hebben ruim €2.000 opgehaald. Een geweldige prestatie van deze toppers, maar ook van alle andere leden die zich hebben ingezet om loten te verkopen.

Zusjes Lis (CMV team 31) en Bine (CMV team 21) besloten hun krachten te bundelen en trokken er samen op uit om loten te verkopen. Dat ze daarbij succesvol waren, blijkt wel uit het magistrale aantal van ruim 70 verkochte loten. Een prestatie die het duo niet alleen de eer van ‘beste verkopers’ oplevert, maar ook een bioscoopbon.

Bij de senioren en jeugdleden vanaf 13 jaar was de ‘verkoopuitdaging’ bij de teams neergelegd. Het team dat het meeste loten zou verkopen, krijgt bij Paddy’s het eerste rondje ‘on the house‘ met daarbij een schaal heerlijke borrelhapjes. En mochten ze besluiten ook te gaan eten, dan doet Paddy’s er een overheerlijk smeuïg broodje bij.
De spelers van recreanten mix wisten gezamenlijk bijna 40 loten te verkopen en bleven daarmee andere teams waaronder Dames 2 en Meisjes C3 net voor. Dat wordt dus een gezellige bedoening bij Paddy’s.

Een grote pluim voor iedereen die zich heeft ingezet en dit Grote Club-succes mogelijk heeft gemaakt.

Foto aanhef: Lis en Bine verkochten individueel de meeste loten.

 


Van de deelnemende teams verkocht Recreanten Mix de meeste loten.