• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Hamminga trainer Dames 2

Nieuws

Zoals de meeste betrokkenen waarschijnlijk allang weten: Dames 2 heeft een nieuwe trainer/coach in de persoon van Jeroen Hamminga. Uiteraard is Orion zeer content met de terugkeer van Jeroen. Hij is immers geen onbekende voor velen.
Wij heten Jeroen van harte welkom en wensen hem namens de voltallige Technische Commissie veel plezier en succes toe.

Jeroen stelt zich voor:

Ik ben Jeroen Hamminga en woon in Arnhem. Met veel plezier ben ik alweer een aantal weken terug van weg geweest en aan de slag met de meiden van Dames 2. Het is een talentvolle, kleurrijke en leergierige groep die graag individueel en als team beter wil worden. Samen zijn we aan het ontdekken wat onze talenten zijn, waar we in onze ontwikkeling staan en waar we het komende seizoen aan willen werken. Dat geldt overigens ook voor mij: ook ik wil mijzelf graag blijven ontwikkelen en wil van de groep leren. Daarnaast wil ik graag samen met de trainers van andere lijnteams en de TC kijken hoe we talentvolle meiden zo goed mogelijk kunnen begeleiden en kansen kunnen bieden om op een hoger niveau mee te trainen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. De eerste uitwisselingsmomenten bieden perspectief.

In 2007 tot en met 2009 begeleidde ik bij Orion al OC MB, Dames 3 en Dames 2. Als kers op de taart werd Dames 2 toen na een intensief seizoen verdiend kampioen in de promotieklasse. Mooi om te zien dat een aantal meiden uit die tijd trouw is gebleven aan Orion, hard is blijven trainen om nu in Dames 1 in de Topdivisie te spelen. Hopelijk een inspiratie voor mijn huidige meiden.

In mijn dagelijks leven ben ik gelukkig met mijn vriendin Jacomina en haar twee kinderen, Bas en Sofie. Ik werk met plezier voor dé financieel dienstverlener van de mobiliteitsbranche: Bovemij in Nijmegen.

Als hobby heb ik een eigen massagepraktijk voor sport-, ontspanning- en Ayurvedische massage. Zelf mag ik ook graag actief bezig zijn met diverse sporten, waaronder squash, persluchtduiken en natuurlijk (beach)volleybal. Het afgelopen seizoen speelde ik als libero in de 2e divisie bij Arvevo H1. In die zin heb ik indirect nog bijgedragen aan de promotie van Orion H2 naar de eerste divisie. Verder houd ik van reizen naar andere culturen en vind ik het gezellig en leuk om samen met vrienden lekker te eten en eten te bereiden.

Ik kijk uit naar opnieuw een positieve en succesvolle samenwerking.

Jeroen