• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Seesing Personeel straks sponsor af

Heren 1, Nieuws, Teamnieuws heren 1

Sabine ten Holder: ‘Het waren drie mooie jaren’

Na drie mooie jaren heeft Seesing Personeel besloten om vanaf seizoen 2018/2019 niet meer als hoofd- en naamsponsor aan Orion Volleybal verbonden te blijven. Wel blijft de naam van het Achterhoekse uitzend- en werving & selectiebureau nog minimaal één jaar op de shirts van de vereniging staan. Daarnaast zullen zij de stichting, waarin het eerste herenteam is ondergebracht, op een andere wijze blijven steunen.

,,Met pijn in het hart nemen wij afscheid van ons hoofdsponsorschap van deze prachtige club,’’ zegt Sabine ten Holder, directeur van Seesing Personeel. ,,Het heeft ons als bedrijf een enorme boost qua naamsbekendheid gegeven en de mensen van Orion hebben ons altijd op handen gedragen. Steeds weer kwam men met nieuwe, frisse ideeën om onze naam nog meer op de kaart te zetten in het Doetinchemse en de volleybalwereld.’’
,,Niets was hen te veel. Ik wil dan ook een lans breken voor deze mooie club. Indien een bedrijf uit de regio op zoek is naar mogelijkheden om meer naamsbekendheid in de omgeving Doetinchem, maar ook daarbuiten, te genereren? Dan is dit een prachtige kans. Het heeft ons veel gebracht. Niet alleen door het eredivisie-uithangbord Heren 1, maar ook de naamgeving aan de complete vereniging biedt enorm veel toegevoegde waarde. Immers spelen alle teams van Seesing Personeel Orion al drie jaar lang tegen veel regionale en landelijke teams die steeds weer onze naam tegenkomen; op de shirts, in de competitie-app, op diverse websites, en in de geschreven media,’’ aldus Ten Holder.

20160228_seesing_seesy_kinderen
Sees en Seesy waren bekende persoonlijkheden bij belangrijke wedstrijden. Foto: Hans van Dijk.

De reden dat Seesing Personeel stopt met dit sponsorschap is puur een zakelijk besluit. ,,We hebben diverse nieuwe marketinginitiatieven ontplooid, waaronder sponsorschappen als Special Olympics en de Doetinchemse Sportverkiezing. Aangezien je elke euro maar één keer kunt uitgeven, moeten we keuzes maken. En nu maken we de keuze om na drie jaar te stoppen met dit sponsorschap bij Orion. Het heeft zijn werk gedaan en onze verwachtingen zelfs ruimschoots overtroffen. Wij wensen de toekomstige hoofd- en naamsponsoren dan ook veel zakelijk succes en plezier bij deze prachtige club,’’ besluit Sabine ten Holder.

Over Orion Volleybal

Orion is sinds september 1969 dé Volleybalvereniging van Doetinchem. Wat ooit begon als een klein clubje enthousiastelingen voor de sport volleybal, is het nu uitgegroeid tot één van de grootste volleybalverenigingen van Nederland.
Orion kent een splitsing tussen Stichting Orion Topvolleybal Doetinchem en Vereniging Orion Volleybal Doetinchem. De stichting draagt de verantwoordelijkheid over Seesing Personeel | Orion Heren 1. De vereniging is verantwoordelijk voor jeugd-, recreanten-, prestatie- en competitielijn. Beide organisaties werken onder de naam Orion Volleybal Doetinchem. Met ruim 600 leden en bijna 50 teams, spelende van de eredivisie tot aan recreantenniveau, bedient Orion de gehele linie op elk gewenst spelniveau.
Voor meer informatie: www.orionvolleybal.nl

Over Seesing Personeel

Seesing Personeel, opgericht in 2007 in Lichtenvoorde, is een zeer ervaren en toonaangevend

bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures van elk niveau. Met de Achterhoek als werkgebied, bemiddelt het bedrijf op geheel eigen en persoonlijke wijze tussen medewerkers en bedrijven die houden van hun vak. Mensen met een afgeronde beroepsopleiding kunnen bij hen uitstekend terecht voor een eerste of volgende stap in hun loopbaan.

Seesing Personeel is als gecertificeerd uitzendbureau aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings– en Uitzendbureaus (NBBU), waarmee het voldoet aan alle strenge, wettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in de branche. Seesing Personeel staat voor betrouwbaar, betrokken en bereikbaar.
Voor meer informatie: www.seesingpersoneel.nl

20160228_seesing_seesy_poort_2_home
De sponsor heet gasten bij wedstrijden welkom. Foto: Hans van Dijk.