• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Spaar mee voor je eigen FAN-artikelen

Nieuws

 

Zaterdag 1 februari foto’s maken voor ClubFund-actie

Ga zaterdag 1 februari voor aanvang van jouw wedstrijd op de foto en de rest wordt geregeld.

Jouw eigen foto in Rabobank Orion-tenue op een broodtrommel, poster, slippers, rugzak, koffiemok of placemat . . . Hoe gaaf is dat! Veel gedoe? Helemaal niet! Met de ClubFund-actie, die we samen met supermarkt PLUS Dichteren organiseren, hoef jij alleen maar een foto in wedstrijdtenue te laten maken en de rest wordt voor je geregeld.

Zorg er daarom voor dat je zaterdag 1 februari (voorafgaand aan jouw wedstrijd) samen met jouw teamgenoten in de kantine van de SaZa Topsporthal foto’s laat maken door de fotograaf van ClubFund, die dan vanaf 8.00 uur aanwezig is. Deze actie geldt voor alle leden van Rabobank Orion Volleybal, van jong tot oud.

Hoe werkt het?
Kortgezegd begint de actie bij het laten maken van de foto. Daarna ontvang je een persoonlijke actiefolder met uitleg over de actie en een uniek website-adres. Via dit website-adres kom je in jouw persoonlijke FAN-shop met daarin jouw persoonlijke FAN-artikelen.

Vervolgens kan tijdens de actieperiode bij PLUS Dichteren gespaard worden voor actiepunten. Voor iedere € 10,- aan boodschappen ontvang je 1 actiepunt. Met de gespaarde actiepunten kunnen dan de FAN-artikelen worden gekocht door de codes op de gespaarde punten in te voeren.

Je kunt zelf sparen voor jouw eigen FAN-artikelen, maar ook je ouders, opa’s en oma’s, andere familie, buren en vrienden kunnen sparen voor een mooie mok of muismat met jouw foto erop.
En als klap op de vuurpijl levert de actie Rabobank Orion Volleybal ook een extraatje op, want een deel van de opbrengst van de verzilverde actiepunten gaat rechtstreeks de clubkas in. Dat is dus dubbel sparen zonder veel gedoe.

Meld je daarom zaterdag 1 februari vóór jouw wedstrijd. Dan ben je toch al in tenue en in de hal en start jouw eigen lijn FAN-artikelen.

Jullie krijgen via de trainers nog een definitief tijdstip door. Maar zet het alvast in je agenda en hou er rekening mee, dat je minimaal een half uur voorafgaand aan de warming up in de kantine bent.

Voor de uitspelende teams geldt dat ze vóór vertrek vanaf de sporthal op de foto kunnen. En voor de teams, die niet op zaterdag spelen, geldt natuurlijk ook dat ze van harte welkom zijn om deel te nemen aan de actie. Kom in wedstrijdtenue naar de kantine en laat een mooie foto van jezelf maken.

In de bijgevoegde pdf’s zie je een impressie van de FAN-artikelen en een stappenplan hoe de actie werkt.

Jullie doen toch ook mee!?!

Sportieve groet,
De Sponsorcommissie
Rabobank Orion Volleybal Doetinchem

 

Klik hier voor het Stappenplan

Klik hier voor de FAN-artikelen