• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Vier jongensteams gaan naar NOJK

Nieuws

Het nieuwe volleybalseizoen is begonnen. Qua succes lijkt het afgelopen seizoen niet te overtreffen: Drie herenteams kampioen, vier jongensteams kampioen, twee eindrondeplekken NOJK en NGJK (Jongens B en C), waarin er ook gegrossierd werd in medailles. Dat geeft uitdagingen voor de toekomst om dit voort te zetten als opleidingsvereniging, en dat vinden wij natuurlijk zeer prettig.

Van Heren 2 (1e divisie), Heren 3 (3e divisie) en Heren 4 (promotieklasse) zijn de selecties op peil gebracht en staan er gedegen en ervaren begeleiding en een prima voorbereiding, inclusief trainingsweekenden om de cohesie binnen de teams te optimaliseren. In de opleidingslijn eronder staat ook weer jeugd op niveau. Heren 7 (2e klasse), Jongens A1 (Topklasse), Jongens B1 (Topklasse) en Jongens B2 (Hoofdklasse) doen mee op de juiste platformen om ontwikkeling en doorstroming te waarborgen als continu proces. We schuwen vroege doorstroming niet en beschouwen de complete lijn als één selectie, waarin het bieden van kwaliteit voorop staat.

Verder is er nog de kers op de taart: wederom zullen vier jongensteams (A, B, C en D) deelnemen aan het NOJK. De natte droom (= doel) proberen we ook op dat niveau gestalte te geven: vier teams in de eindronde in hetzelfde jaar. De aankomende editie gaan we er weer voor.

Uiteraard staat dit geheel in het teken van twee dingen: plezier en verenigen. Vanuit het clubkader faciliteren we dit natuurlijk graag.
We kijken dus weer uit naar een enerverend seizoen en hebben er zin in. We wensen natuurlijk eenieder alvast een fraai seizoen 2018-2019 toe.

Tekst: Marco Buiting
20160924_rvg_hs2_trainer_buiting_marco_portret
TC Lid jongens- en herenlijn
Namens de trainers/teambegeleiders