• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Volleybalspeeltuin opent 5 maart

Nieuws

De Volleybalspeeltuin van Rensa Family Orion opent zondag 5 maart om 9.00 uur haar deuren. Een nieuw initiatief van Orion waarmee we kinderen vanaf 4 jaar in gymzaal Kleurrijk spelenderwijs kennis laten maken met sporten en bewegen.

Tijdens de lessen kunnen kinderen samen met hun ouders ongedwongen spelen en bewegen zijn, terwijl ze ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken.

In de speeltuin wordt er vooral aandacht besteed aan tien grondvormen van bewegen: balanceren, klimmen, zwaaien, rollen, springen, rennen, gooien, schoppen, stoeien en B&M. De focus ligt niet direct op het beoefenen van volleybal, maar wel op de grondvormen van bewegen die belangrijk zijn binnen het volleybal, namelijk gooien en springen.
Uiteraard wordt er aan de overige grondvormen van bewegen ook veel aandacht geschonken. Het gaat in de speeltuin immers om het breed motorisch ontwikkelen van de kinderen.
Met het aanbieden van de Volleybalspeeltuin willen we jonge kinderen al vroeg kennis laten maken met Rensa Family Orion en volleybal. Mede daarom zijn ook de ouders van de deelnemers van harte welkom in de speeltuin en kunnen ze actief meedoen.

Openingstijden
Kinderen van 4 en 5 jaar oud zijn tussen 9.00 en 10.00 uur van harte welkom, van 10.00 tot 11.00 uur is de Volleybalspeeltuin van Rensa Family Orion geopend voor kinderen van 6 en 7 jaar.

De speeltuin is geopend op de volgende zondagen in gymzaal Kleurrijk aan het Willy Brandtplein 10 in Doetinchem: 5, 12 en 19 maart, 2, 16, 23 en 30 april en 7, 14 en 21 mei.

Aanmelden voor de speeltuin is niet nodig, kinderen die willen meedoen kunnen gewoon langskomen. Betalen (alleen contant) kan per keer of voor per vijf of tien keer. Ouders kunnen gratis meedoen.

Foto’s: Volleybalvereniging Zaanstad.

 

Klik hier voor de folder