• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Oliebollentoernooi was in trek

Nieuws

Vrijdag 29 december 2023 om 19.00 uur ging het Oliebollentoernooi van Rensa Family Orion van start. Er waren zoveel aanmeldingen, dat er 8 volledige mixteams, van 7 of meer mensen mee konden doen. In de teams waren diverse niveaus van binnen en buiten de vereniging vertegenwoordigd. Ook familieleden deden mee.

Daar waar mogelijk werd er rekening gehouden met elkaar. Er waren regels opgesteld zoals: niet te hard slaan, houd elkaar heel, loop geen rare blessures op, denk aan de jeugd, etc. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan: Fanatiek sloeg men er op los. Niet alleen door de jeugd, ook de ‘oudere garde’ weigerde te verliezen!
Teamgenoten zullen de aankomende trainingen in het nieuwe seizoen nog diverse wraakacties ervaren. En als familieleden tegenover elkaar kwamen te staan, dan was de hal te klein. Gelukkig kon er een hoop gesust worden in de speelpauze. Met een oliebol van bakkerij Kaspers in ieders mond werd het een stuk rustiger. Als winnaar kwam ‘Team 5’ uit de bus, bestaande uit Tim Ruesen, Maikel van Dijk, Luuk Pasman, Frank van Minnen, Yfke te Boekhorst, Yfke Groenendijk en Jeroen Westdijk. Zij gingen met een grote doos Celebrations naar huis.

Hulde aan de organiserende volleyballers van verschillende topteams. De jongste was 17 jaar, de oudste 22: Ties Buiting, Mats Bleeker, Jill Berendsen, Lana Koster en Anne Smeitink. Met behulp van de sponsorcommissie waren er zelfs oliebollen van bakkerij Kaspers.
Dit team uit vier Orion-topteams heeft het onwijs goed gedaan. Zij hebben weer een momentje gecreëerd om iedereen in de vereniging weer samen te brengen.

Tekst: Sanne Heusinkveld

Hieronder foto’s van Sanne Heusinkveld