• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Elke thuiswedstrijd nieuw pastagerecht

Uncategorized

Dit jaar wordt er ook aandacht geschonken aan de recepten van Marcel trainer/coach Dames 1. Elke thuiswedstrijd wordt er een nieuw pastagerecht gemaakt, het liefst vlees en geen vis. Afgelopen week wat flauw qua smaak, tenminste als we kijken naar de laatste thuiswedstrijd: toen hadden we niet zo een pittige start.

We eten op plastic bordjes en met plastic bestek want de gouden bordjes moeten we nog wel verdienen dit jaar. We gokken dat het komende pastagerecht heel veel hete pepers bevat. Rode pepers, gele pepers, groene pepers en nog veel meer. Één ding is zeker we worden goed verwend voor de thuiswedstrijden en aan de voorbereiding zal het niet liggen. Jeroen Peeters onze assistent trainer dit jaar deelt actief mee aan het runnen van de trainingen. Wel laat hij zo nu en dan iets horen tijdens de wedstrijden wat afgelopen zaterdag niet uitmondde tot een gele peper maar een gele kaart.

Persoonlijke aandacht voor de spelers d.m.v. gerichte tips and tricks tijdens de trainingen en wedstrijden komen goed van pas.

Michel Lenderink is nog steeds onze teammanager die bij de trainingen evenals de wedstrijden nog te vinden is. Wel gaat dit volgend jaar voor veranderingen zorgen, Michel heeft namelijk besloten om in 2021 de Alpe d’Huzes te gaan fietsen. Dit is iets waar hij zich na dit seizoen vol voor wil gaan inzetten. Mogelijk traint hij volgend seizoen met ons mee met de voorwaarden dat hij een bruine pruik draagt (blondines hebben we al genoeg).

Ten slotte is het de week van de scheids. Ook zonder hen geen wedstrijd. Daarom zowel deze week als vorige week aan de week van de scheids gedacht en hen toch iets lekkers gebracht. Bedankt scheids.

Michelle van der Wens