• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Historie Orion seizoen 2002-2003

Nieuws

Er treedt een compleet nieuwe bestuur aan met Wim Dieleman als voorzitter. Het bestuur besluit na de problemen van afgelopen seizoen eerst daar alle aandacht op te richten en de verschijning van de eerste Orion Expres van het seizoen te verschuiven naar januari.

De Gelderse Sport Federatie wordt ingeschakeld om een beleidsplan voor de komende jaren op te stellen (hoeveel zou Orion er gemaakt hebben in de afgelopen 50 jaar?). Per oktober gaat de Stichting Topvolleybal Orion (STO) voor Heren 1 van start met Joop Burgers als eerste voorzitter.

Aan acties is er dat seizoen geen gebrek, er is zelfs een apart bestuurslid voor acties benoemd. We noteren in dat seizoen de Violenactie, de Grote Clubactie, de Sinterklaasactie, Beachvolleybal en Bedrijfsvolleybal. Uiteindelijk wordt er in totaal bijna € 10.000 mee opgehaald.

Na jaren van verschillende (sponsor-)shirts in de teams wil het nieuwe bestuur weer naar één tenue voor de vereniging. Een andere belangrijke ontwikkeling is dat er één jeugdbestuur voor Orion en Huévo samen komt en in de competitie gaat men vanaf seizoen 2003-2004 spelen onder de naam Orion/Huévo. Een totale fusie in de toekomst zou volgens het bestuur tot de mogelijkheden moeten behoren.

De Stichting Evenementenhal is bereid gevonden om op gunstige voorwaarden te helpen bij het saneren van de oude schulden. Orion heeft daarmee nog twee schuldeisers over, met wie een betalingsregeling is getroffen. Al met al kan de toekomst van de vereniging weer met een goed gevoel tegemoet worden gezien.

Voor meer hoogtepunten, artikelen, foto’s en Orion Expressen klik hier.

Heb je zelf nog leuke aanvullingen (artikelen/foto’s) mail het dan naar: orionhistorie@orionvolleybal.nl. Ook wanneer jij nog ontbrekende Orion Expressen of namen bij de foto’s weet mail het ons dan even.

Foto aanhef: Jongens B met als coach Eric Sloot. De vraag van deze week is: ,,Welke speler op deze foto speelt op dit moment nog in een herenteam bij Orion?’’ Antwoorden kunnen weer naar orionhistorie@orionvolleybal.nl
Het juiste antwoord op de vraag van vorige week was niemand minder dan onze huidige voorzitter Jeroen Westdijk.