• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Loten Grote Clubactie uitgereikt

Nieuws

Zoals we recent hebben aangekondigd, doet Orion dit seizoen weer mee aan de Grote Clubactie. Hierbij proberen we zoveel mogelijk loten te verkopen om daarmee als vereniging extra geld binnen te halen. Geld waarmee we leuke activiteiten voor (jeugd)leden kunnen organiseren, zoals het jaarlijkse jeugdkamp of een gezellig (gras)toernooi aan het eind van het seizoen. Op die manier komt de opbrengst van deze loterij weer bij de leden terug.

Anders dan voorgaande jaren vragen we nu niet alleen de (CMV)-jeugdleden om de loten te verkopen, maar doen we een beroep op jullie allemaal.
De loterij heet niet voor niets Grote Clubactie, dus we hebben besloten dat alle teams vanaf de C minimaal één boekje met loten krijgen om te verkopen. Meer mag natuurlijk altijd, we bieden jullie creatieve verkoopskills daarvoor alle vrijheid.

CMV
Volleybal je bij de CMV? Dan krijg je woensdag 12 september een lotenboekje uitgereikt op de training. We dagen je uit om de komende weken zoveel mogelijk van die 20 loten in het boekje te verkopen. Mocht het nu zo goed gaan dat je meer dan 20 loten kunt verkopen, kun je bij je trainer een extra boekje vragen.
Voor de volleybalster of volleyballer die de meeste loten verkoopt, hebben we een leuke prijs. Die topverkoper krijgt namelijk een bioscoopbon voor twee personen.
Die prijs wil jij toch ook winnen?! Probeer daarom zoveel mogelijk loten te verkopen.

Overige leden
Net zoals we dat bij de CMV-leden doen, dagen we jullie uit om andere teams te overtreffen. Het team dat namelijk de meeste loten verkoopt, ontvangt het eerste rondje ‘on the house’ bij Paddy’s.
Ga je met je winnende team alleen borrelen, krijg je er een schaal overheerlijke bittergarnituur bij. Combineren jullie het rondje met een gezellig etentje, dan doet Paddy’s er een smeuïg broodje vooraf bij. Met andere woorden: een hoofdprijs om je vingers bij af te likken.

Vanaf dinsdag 11 september worden de loten bij Orion bezorgd en gaan wij ze uitdelen onder de leden. En vanaf 15 september kun je dus helemaal losgaan.
In de bijgevoegde brief kun je meer informatie over de deelname vinden.

Sportieve groetjes,

Annemieke Heijn
Cindy Rougoor
Miranda Hissink (CMV)