Wisselvallige vijfsetter bij MC1

Nieuws, Wedstrijdverslag

Dros Alterno MC2 – Rabobank Orion Volleybal MC1: 3 – 2

Op naar Apeldoorn. Daar hebben we eerder gespeeld. Goed nieuws dat Jill na een lange tijd weer mee kon doen. Ook Ricky was voldoende hersteld om haar kunsten te vertonen.

Alterno, altijd lastig, in de eerste set blijven we aardig gelijk op gaan tot 23-20 en uiteindelijk verloren met 25-22. De tweede set starten we iets scherper, maar toch lopen we weer een achterstand op 13-8. Door een paar goede serveseries trekken we mooi bij tot 21-21. Spannend maar door een paar kill bloks en goede aanvallen halen wij de set binnen met 21-25.
Setje drie dan maar eens kijken of we bij kunnen blijven. Maar de sterk serverende tegenstander pakt een 6-1 voorsprong. Het wordt moeilijk en waardoor? De set gaat naar Alterno met 25-18.
Benieuwd hoe set vier zal gaan We hebben in ieder geval één punt binnen. Gelukkig gaan we nu beter van start met 7-2. De voorsprong bouwen we uit en overtuigend winnen we met 25-18.
Een tweede vijfsetter. Maar het spel is wisselvallig. Vol goede moed beginnen we, maar met 8-5 achter wisselen we van speelhelft, trekken bij naar 8-8 en schuiven door naar 8-10! Het wordt 10-10, 11-11, 15-13 eindstand.
We nemen gelukkig 2 punten mee naar huis. Helemaal verrassend nieuws was de uitslag Dynamo Apeldoorn tegen Halley: 1-3.
In deze competitie zijn geen zwakke tegenstanders, alle meiden groeien en iedere wedstrijd wordt er strijd geleverd. We staan virtueel eerste, best goed toch 😁