• Ubbink

Binnen het uur de klus geklaard

Nieuws

Rabobank Orion Volleybal DS1 – Sliedrecht Sport DS2: 3 – 0

Zaterdag 18 januari moest een spannende wedstrijd worden. In de eerste helft van de competitie hebben we namelijk een ietwat moeizame wedstrijd tegen Sliedrecht Sport DS 2 gespeeld: na een 2-0 achterstand en 20-13 achter in de 3e set, toch met 2-3 gewonnen.

Zou dat deze zaterdag weer het geval zijn? Jeroen daagde ons uit en zou € 1,- in de teampot leggen per ace of directe ketser. Challenge accepted . . .

De eerste set begonnen we wat slordig. Maar toen kwam er een serve serie met een aantal aces en ketsers waardoor we beter in de wedstrijd kwamen. Al snel stond het 1-0 in ons voordeel. We bleven vechten en netjes spelen, Sliedrecht kreeg geen kans om in de wedstrijd te komen. Wij speelden vrijuit en denderden maar door.

Na een uur (een uur!) stond er rond 18:30 uur 3-0 in ons voordeel op het scorebord. Wow, wat ging dat snel. Sliedrecht zonder punten naar huis gestuurd! Jammer dat ze niet langer van deze Achterhoekse #boeren hebben kunnen genieten!

Er was eindelijk tijd om Heren 2 te kijken en aan te moedigen, die speelden een mooie pot tegen de koploper! Daarna op naar de kantine en genieten van de taart die we voor de wedstrijd van de assistent scheidsrechter hadden gekregen! 🍰

Oh ja en Jeroen . . .  die moest € 19,- inleggen. En dat was zelfs zonder de services die na twee keer aanraken werden gescoord.

Zaterdag 25 januari reizen we af naar Assen. Om 19:45 uur strijden we dan tegen Sudosa-Desto DS 1. Wie reist er mee?