• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Kom in actie voor Violenactie

Nieuws

Zijn spelers van Orion jullie idolen, koop dan nu Orion-violen. Het is één van de slogans waarmee Orion de 29-ste violenactie na twee jaar corona nieuw leven inblaast. De officiële start is op zaterdag 18 februari en valt samen met de thuiswedstrijden van de nationaal spelende teams en de breedtesport.

 

De zon begint steeds vaker te schijnen dus tijd voor vrolijke voorjaarsbloeiers in en rond huis. Je hebt nog één volle week voor de verkoop van de violen om zo de clubkas te spekken. Steek daarom de handen nog even extra uit de mouwen en probeer de komende dagen om zo veel mogelijk kistjes aan de man te brengen. 

Zaterdag 18 maart staan wij als Vriendenclub vanaf 10.30 uur met een eigen stand in de sporthal waar je nog violen kunt bestellen. Lever daar als teamvertegenwoordiger of trainer meteen de bestelformulieren van je team in. 

Dan zorgen wij ervoor dat alle bestellingen worden doorgegeven aan Peer zodat je de violen en zakken potgrond daar zondag 26 maart tussen 12.00 en 17.00 uur kunt ophalen.

De violenactie is voor Rensa Family Orion belangrijk, zeker nu de kosten voor de vereniging stijgen en inkomsten onder druk staan. Elk steuntje in de rug is dus welkom.

De violen komen ook nu weer van Tuincentrum Peer. Naast de traditionele manier van bestellen via de leden,  kan dit jaar jouw bestelling online worden geplaatst.

Alle verenigingsleden zijn rond 18 februari voorzien van de nodige informatie.  Ze leveren de ingevulde bestellijst uiterlijk 20 maart bij hun trainer of trainster in. Of bij de Vriendenclub die de actie ondersteunt. Zondag 26 maart kunnen de bestellingen tussen 12.00 en 15.00 uur bij Tuincentrum Peer, Auroraweg 5 in Dichteren, worden opgehaald.

De violen hebben de volgende kleuren:

       
Geel                  Paars                     Wit                        Blauw                   Gemengd

Ze worden geleverd in trays van 18 stuks. De prijs per tray is  € 10,00 . Hiervan gaat  € 3,00 direct naar onze vereniging. Dit jaar kan ook weer potgrond besteld worden. Een zak van 20 liter kost € 4,99. Hiervan gaat € 2,00 direct naar de vereniging. Een zak met 40 liter kost € 6,99. Hiervan gaat € 2,50 direct naar de vereniging.

De nodige ruchtbaarheid aan de 29e violenactie wordt niet alleen in de Tribune-Info gegeven, maar krijgt ook aandacht op de website en op Facebook. Het zou leuk zijn als je de actie deelt met  jouw Facebookpagina.

Wanneer er vragen zijn kun je deze mailen naar: vriendenclub@orionvolleybal.nl

Wees een toffe Peer, steun Orion weer.

Klik hier voor het actiekaartje en scan de QR-code.