• CAD2M
  • Ubbink

Open Club A: niet door, wel leuke dag

Nieuws

Het einde van de kerstvakantie betekent de eerste ronde voor de Open Club. Dit jaar zijn we dan ook al vroeg begonnen met de trainingen en voorbereidingen  om op elkaar in te spelen. Op 27 december namen we deel aan het VCV-toernooi waar we de tweede  plek behaalden.

Op de dag van de Open Club ging de wekker om zeven uur om vervolgens om kwart voor acht te vertrekken naar Wijk bij Duurstede. Hier startten we onze eerste wedstrijd om kwart voor tien tegen Set up ‘69. Deze wedstrijd begonnen we lekker en eindigden we met een 2-0 winst.
Daarna volgden de wedstrijden tegen EVV en De Krekkers. Hier behaalden we helaas niet ons eigen niveau en verloren we beiden met 0-2. Daardoor eindigden we op een derde plek in de poule en dit betekende een kruisfinale tegen Dynamo.
Op dat moment zakte de moed wel een beetje in onze schoenen. We wisten dat dit een zware tegenstander was. Na een goede peptalk en wat chocola startten we vol enthousiasme aan de laatste wedstrijd. De eerste set ging het erg gelijk op. Doordat we zo hard voor en met elkaar werkten wonnen we deze set met 26-24. De tweede set liepen we ook meteen uit met een stand van 12-6. Helaas kregen we  moeite met de serve van Dynamo, waardoor we weer gelijk  kwamen te staan. Uiteindelijk scoorde de tegenstander op de belangrijke momenten en won Dynamo de tweede set.
Dit betekende een derde set tot de 15. Deze set stonden wij op moment van kantwissel met 8-5 voor. We hielden deze voorsprong tot 13-11. Uiteindelijk wist Dynamo deze set toch te  innen met 13-15. De teleurstelling was dan ook erg groot bij ons.
Ondanks dat we niet door zijn gegaan, hebben we genoten van deze dag met een leuk team en  onze coach Robert.

Tekst: Sophie de Munck en Zoë Go.