• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Rensa Family nieuwe hoofdsponsor Orion

Nieuws, Sponsornieuws

Nieuwe naam: ‘Rensa Family Orion’

Rensa Family is de komende vier seizoenen hoofdsponsor van volleybalvereniging Orion uit Doetinchem. De internationale groep van specialisten voor de installatiewereld is al vele jaren als sponsor aan Orion verbonden en intensiveert die relatie nu door ook haar naam aan de vereniging te koppelen. De vereniging heet vanaf nu Rensa Family Orion.

Met de ondertekening van de sponsovereenkomst bekrachtigden Louw Fokkinga namens Rensa Family en voorzitter Henk Hendriks van Orion de vierjarige samenwerking. ,,Bij Rensa Family geloven we in talent en de kans dit talent verder te laten ontwikkelen. We dagen mensen uit het beste uit zichzelf te halen en, sámen met anderen, te groeien. Die ambitie delen wij met Orion en aan die verdere groei dragen wij als hoofdsponsor graag bij,” zegt Louw Fokkinga.

Voorzitter Henk Hendriks is trots op het vertrouwen dat Rensa Family in de volleybalvereniging stelt. ,,Wij zijn erg blij met Rensa Family als nieuwe hoofdsponsor. Dit bedrijf geeft er al jaren blijk van een warm hart voor onze vereniging te hebben en dat is nu omgezet in een hoofdsponsorschap. Daarnaast delen we de ambitie om talent te ontwikkelen en ik ben ervan overtuigd dat we elkaar hier ook de komende jaren in kunnen versterken.”

Over Rensa Family
Rensa Family is een internationale groep van familiebedrijven die als toeleverancier in de installatiesector opereert. Rensa Family bestaat uit Rensa Family Company en onder meer de gespecialiseerde groothandels: CEA (Duitsland), DEWEtech (Duitsland), Gafco, Gévier, Inexeon, Libra Energy, Rensa Verwarming & Ventilatie, Uniprest (Roemenië) en Verholt.

Over Rensa Family Orion
Rensa Family Orion is al meer dan 50 jaar dé volleybalvereniging van Doetinchem. Een sportieve en gezellige vereniging met een rijke en succesvolle historie. Wekelijks volleyballen de ongeveer 400 leden in de SaZa Topsporthal en andere sporthallen in Doetinchem. De dames- en herenteams van de vereniging zijn actief in landelijke en regionale competities.

Rensa Family Orion is een vereniging voor jong en oud. Voor volleyballers die vooral voor de prestatie en competitie gaan en het hoogst haalbare willen bereiken. Maar ook voor iedereen die wekelijks een uurtje recreatief wil volleyballen om daarna gezellig in de kantine wat te drinken met de teamgenoten. Sportiviteit, prestatie en plezier binnen één vereniging.

Foto aanhef: Ondertekening van het hoofdsponsorcontract door Louw Fokkinga (Rensa Family) en Henk Hendriks (voorzitter Orion), geflankeerd door de talenten Saar Meijer, Maren Vloedgraven en Ties Buiting.