• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Sportspeeltuin is weer open

Nieuws

Rollen, springen, klimmen en rennen

De Sportspeeltuin van Rensa Family Orion opende zondag 29 oktober om 10.00 uur haar deuren. In deze speeltuin laten we kinderen van 3 tot 6 jaar spelenderwijs kennismaken met bewegen en sporten. Enthousiaste ouders zijn natuurlijk van harte welkom om mee te doen en samen met hun kinderen ongemerkt aan de motorische vaardigheden werken.

In de speeltuin wordt er vooral aandacht besteed aan tien grondvormen van bewegen: balanceren, klimmen, zwaaien, rollen, springen, rennen, gooien, schoppen, stoeien en B&M. De focus ligt niet direct op het beoefenen van volleybal, maar wel op de grondvormen van bewegen die belangrijk zijn binnen het volleybal, namelijk gooien en springen. Uiteraard wordt er aan de overige grondvormen van bewegen ook veel aandacht geschonken.
Het gaat in de speeltuin immers om het breed motorisch ontwikkelen van de kinderen.
Met het aanbieden van de Sportspeeltuin willen we jonge kinderen al vroeg kennis laten maken met Rensa Family Orion en volleybal. Mede daarom zijn ook de ouders van de deelnemers van harte welkom in de speeltuin en kunnen ze actief meedoen.

 

De Sportspeeltuin is van 10.00 tot 11.30 uur geopend op de volgende dagen:

Zondag 29 oktober – Prisma de Huet
Zondag 5 november – Prisma de Huet
Zaterdag 11 november – De Bongerd
Zaterdag 18 november – kleine zaal SaZa Topsporthal
Zondag 26 november – Prisma de Huet
Zondag 10 december – Prisma de Huet
Zaterdag 16 december – kleine zaal SaZa Topsporthal
Zondag 17 december – Prisma de Huet

Aanmelden voor de speeltuin is niet nodig, kinderen die willen meedoen kunnen gewoon langskomen. Betalen (alleen contant) kan per keer of voor per vijf of tien keer. Ouders kunnen gratis meedoen.